A kresz tesztben most komolyan van egy olyan kérdés, hogy egy lefotózott tartályról nekem el kell mondanom, hogy az minek a tartálya?
Figyelt kérdés
A kérdés melletti képen van egy tartály, aminek kék sapkája van és rajta a felirat, de az pont NEM LÁTSZIK!
hűtőfolyadék-fékfolyadék-ablakmosó folyadéknak a tartálya.
Honnan a retkes fszból tudjam? A tetején ott van a piktogram, hogy minek a tartálya. Látni is ,hogy van ott valami, de olyan alacsony szögben fotózták, hogy mindkét szülők se tudta megmondani, hogy az mi lehet. Bármelyik lehet. Ha ilyennel találkozok a vizsgán akor mit kell tenni?
2020. jún. 27. 18:16
11/16 A kérdező kommentje:
De nincs meg a kérdés ember! az e titánban továbbmentem, mert lejár az 1 perc!!!!
2020. jún. 27. 19:15
12/16 anonim válasza:
Amint írtam az az ablakmosó folyadék lesz. #4 vagyok
13/16 anonim válasza:
Az az ablakmosó folyadék tartálya, erre pont emlékszem. De minden teszt végén meg lehet nézni a helyes válaszokat.
14/16 A kérdező kommentje:
13: szokás szerint efagyott úgy a 40. kérdésnél. csak forogtak azok a szürke pontok úgy 5 percig, aztán meguntam és kikapcsoltam. El se jutottam a végére. De ez a kérdés dühít nagyon. Ugyanis volt róla szó a tananyag részben, de ott is az ábrákat mutatták.
2020. jún. 27. 19:56
15/16 anonim válasza:
A legtöbb autótípusnál a kék az ablakmosót, a sárga pedig a hűtővizet illetve fagyállót jelöli. Lehet, hogy van erre valami szabvány, de ebben nem vagyok biztos.
16/16 anonim válasza:
A fékfolyadék tartálya lesz. Először én is csak néztem, de aztán megjegyzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!