A kresz tesztben most komolyan van egy olyan kérdés, hogy egy lefotózott tartályról nekem el kell mondanom, hogy az minek a tartálya?
Figyelt kérdés
A kérdés melletti képen van egy tartály, aminek kék sapkája van és rajta a felirat, de az pont NEM LÁTSZIK!
hűtőfolyadék-fékfolyadék-ablakmosó folyadéknak a tartálya.
Honnan a retkes fszból tudjam? A tetején ott van a piktogram, hogy minek a tartálya. Látni is ,hogy van ott valami, de olyan alacsony szögben fotózták, hogy mindkét szülők se tudta megmondani, hogy az mi lehet. Bármelyik lehet. Ha ilyennel találkozok a vizsgán akor mit kell tenni?
2020. jún. 27. 18:16
1/16 anonim válasza:
Linkeld már be hátha megoldjuk.
2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom belinkelni, az e-titánban van.
2020. jún. 27. 18:19
3/16 anonim válasza:
Elképzelhetetlennek tartom, hogy a piktogram ne látszódjon.
4/16 anonim válasza:
Kék az általában ablakmosó folyadék. Lescreenshotolod vagy fotózod, feltöltöd valamilyen képfeltöltőbe, belinkeled ide.
5/16 A kérdező kommentje:
3. de mégse látszódik. abból tudnám. van rajta minimum és maximum jel. fehér kerek tartály. A kék sapkáján van valami fekete ábra, de olyan a fotó szöge, hogy szinte egy vonalban van a sapkával.
2020. jún. 27. 18:39
7/16 anonim válasza:
Az a kiegyenlítő (azaz hűtőfolyadék) tartály lesz.
8/16 anonim válasza:
A piktogram pedig azért nem látszik, mert a jellegéből egyértelműen felismerhető.
9/16 A kérdező kommentje:
6-os nem tudok fotót csinálni nem érted? a kérdésre hiába keresek rá, hasonlót se találok.
Pont a hűtőfolyadékot jelöltem be, de az nem jó. Amúgy apám autóján, ami nissan, mindhárom tartály ugyanúgy néz ki, mindegyiken piros kupak van. csak ap iktogramból lehet tudni, hogy melyik melyik.
2020. jún. 27. 19:06
10/16 anonim válasza:
Már hogyne tudnál? Print screen, mobilos fotó, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!