Szerintetek egy 45 kilós nőnek teljesülhet az az álma, hogy kamionos lesz egyszer?
#10:
"de amikor egy kereket kell leszedni kerékkulccsal, akkor én is meggondolom hogy hagyjam-e "
Áttételmódosítós kerékkulcs nincs 20 000Ft és nem kell gondolkodni. Vagyis korábban kell.
Bedob egy ilyet, egy tömlőt ( ha nincs a kocsihoz) meg egy Lidl-s légkulcsot 2db fejjel és bárhol,bármikor,bármit leszed.. :D
Van olyan videó a youtubeon ahol kamionos csaj cserél kereket a pótkocsin - ő sincs több 47 kilónál.
A többi is ugyanúgy bullshit, csak lusta vagyok rá válaszolni.
#9 LOL
Ez teljesen véletlen.
Nem nyitottam az előző válaszoló linkjét, de most látom hogy tényleg azt linkelte :D
B jogsi 230
C 280
E 170
Gki 140
PÁV:8310
Digit kártya 7700
Legrosszabb esetben is 900 ezer a jogsi, durva, hogy én mindezt megcsináltam, aztán vidékiként fel sem vesznek sehova :D csak pékségbe áruösszekészítőnek.
Vannak a kamionozásnak azért kevésbé szép oldalai is .
Például raklap cserénél amikor kézzel kell elrakni, vagy!!! bepakolni a raklaptartóba.
A legideálibb az lenne ha hozza targonca 30 db palettát és felteszi a platóra.
Igen ám de a következő felrakón nem kell csere paletta, akkor kell lehuzigálni és elrakni a raklaptartóba.
Van amelyik a 20 kilót is eléri, bizony ez fogós munka.
Persze hogy még tovább menjek, amikor a német Lidl-be hordtuk a konzervet, ott volt a több száz raklap és abból kellett nekem kiválogatni ami egyáltalán használható és ezért volt olyan hogy több mint száz raklapot átkellett pakolnom kézzel.
Ha ilyeneket és hasonlókat bevállalsz akkor lehetsz kamionos.
A hasonlókról mint spaniferezés már most nem is írok.
Vagy pedig annyira célirányosan válogatni a kamionos cégekben, hogy ne ilyen és hasonló munkái legyenek. De ez meg szinte lehetetlen, bár nem kizárt hogy legyen ilyen cég és még fel is vegyen.
"Van amelyik a 20 kilót is eléri, bizony ez fogós munka"
Szabvány euro raklap minimum 24 kiló.
"A hasonlókról mint spaniferezés már most nem is írok."
Az tényleg megterhelő.. :D
"Vagy pedig annyira célirányosan válogatni a kamionos cégekben, hogy ne ilyen és hasonló munkái legyenek. De ez meg szinte lehetetlen, bár nem kizárt hogy legyen ilyen cég"
Ponyváson és hűtőn kívül létezik még: siló, tartály, önkihordó,billencs, konténeres, cserefelépítményes, rakoncás... meg még más is, csak ezek a leggyakoribbak. Vagy csak képzelődöm? :D
Te, aki mindenhol azon hisztizel, hogy nem vesznek fel sehova, nézz már magadba, hogy miért nem!
Áruld el nekem, hogy miért teszed hozzá egyfolytaban azt, hogy Te vidéki vagy. Kamionozásnál ez tökre nem számit....
Persze hogy lehetsz 🙂
Szerint először próbáld meg a furgonozást nemzetköziben ehez elég a B kategóriás jogsi is,itt tudsz gyakorolni,cmr, menetlevé kitöltését, megtanulni GPS kezelését,meg tudod nézni mennyire szeretsz vezetni? Megtanulsz nagyobb kocsival tolatni Stb..
Ha ezt ki bírod és tudod is csinálni,akkor jöhet a kamionozás, hidd el nekem furgonnal ha el tévedsz egy kis utcában még el tudod hárítani a problémát na de ha egy kamionnal kezded a dolgokat és ott be szorulsz valahova akkor ott már segítségre lesz szükség,én is kamionos akarok lenni de először furgonozom majd jöhet a kamion.
Illetve furgonos nemzetközinél megtanul igénytelenül túlélni, ülésen aludni.. Ha van tőkéje eszébe se jusson ilyen hülyeségbe belefogni.
" ha egy kamionnal kezded a dolgokat és ott be szorulsz valahova "
Akkor nem figyelte a táblákat és korlátozásokat. Azért általában ahol kamion nem tud elmenni onnan ki is van tiltva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!