Szerintetek egy 45 kilós nőnek teljesülhet az az álma, hogy kamionos lesz egyszer?
https://www.youtube.com/channel/UCIWhs1ZdWUaWPgQStlTLOEQ
Már csak 2,5M forint kell a jogsikra, és hajrá!
persze
megnézed ezt a hölgyet nyomja az ipart, volt már magyarországon is lehetett találkozni vele. Lehet hogy több mint 45 kiló, de nem a súly a lényeg
8.-nak.
Ez igen, mások válaszait kopizod? Na mindegy, lepontoztalak, hogy szokd!
Nehezen hiszem hogy ez az álom egyszer valósággá válik a legtöbb nő számára, a súly nem minden, de amikor egy kereket kell leszedni kerékkulccsal, akkor én is meggondolom hogy hagyjam-e és inkább kifizetem az árát egy gumisnál, pedig 90kg vagyok és szerencsére kellő erő is párosul hozzá, mégis van amikor harmadszorra ugrok neki egy bedagadt csavarnak, és akkor még hol van hogy a kamionosnak sok helyen magának kell fel illetve lerakodnia, mert nincs rá külön ember egy-egy üzletben.
Lengyel kamionos nőt már láttam, huszonéves létére volt akkora karja, válla ami feltételezem a foglalkozásának volt köszönhető.
Véleményem szerint amíg személyautóval nehezen boldogulsz, addig nem érdemes főállásban kamionos babérokra törni, főleg úgy hogy egy hosszabb furgont sem vezettél még, kezdőként parkolni vele, az arányokat figyelembe venni, kész szenvedés ha nem érez rá az ember időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!