Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kamionos határátkelők Európában?

Kamionos határátkelők Európában?

Figyelt kérdés

Hol tudnám megtalálni internetenaz összes határátkelőt Európában?

Illetve ha valaki tud biztosat akkor azt is szívesen várom, köszönöm! :)

(a magyarországi határokat tudom)

2020. febr. 3. 23:04
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Hová keresed, Ázsia felé?

Tök értelmetlen a kérdésed, nincs már a legtöbb régi határátkelőn még a helye sem meg.

2020. febr. 4. 06:11
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

[link]

Érdemes angolul és - akár Google Fordító segítségével - az adott ország nyelvén keresni. A fenti link pl a belarusz átkelőket mutatja.

2020. febr. 4. 06:15
 3/8 A kérdező kommentje:

#1 Európán belül kérdeztem. azért írtam hogy EurópáBAN.

legközelebb ne szólj hozzá, ha csak okoskodni tudsz köszi

2020. febr. 4. 07:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez nem lesz egyszerű, mert a nyugati országokban Schengen miatt nincs határátkelő. Nem úgy van, mint nálunk hogy ott a bódé, csak nem kell megállni. Nyugaton úgy lépsz határt, mint amikor Magyarországon belül megyét lépsz. Csak egy tábla jelzi.
2020. febr. 4. 10:30
 5/8 anonim ***** válasza:
13%

utolsó, mond, te tényleg ilyen retardált vagy? Ki a fszt érdekel hogy már nincs vámolás meg araszolás, határátkelő attól még hogy a francba ne lenne te gyök2? Mindenhol van teljesen mindegy hogy van-e ott valaki vagy nem, azért érdemes ezeket nézegetni mert pl a hegyeshalomi határátkelő rendszerint órákra beszokott dugulni, ha pl sopronnál a kishatáron mennél át csomó időt nyernél ha úgy mész, de még rengeteg kishatár létezik minden országban, de van ahol meg pont hogy több száz kilóméteres hosszban csak 1-2 átkelő van hiába megy végig mellette az út, pl Mont Blanc.

Kamionnal meg svájcba nem lehet akárhol átmenni, csak azon a határon a sok közül ahol a vámplaccon neked megmondták.

Nem is értem miért böfögsz ide fszságokat ha teljesen inkompetens vagy nem csak a témában de az életben is...

2020. febr. 4. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, ha ilyen ingerültséget váltott ki belőled a hozzászólásom, a pszichiátrián lenne a helyed. De ha gondolod 10 000Ft/óráért vállallak. Ilyen ingerültséggel az utakra ne merészkedj ki.

És köszönjük Emese az értékes hozzászólásodat! :)

2020. febr. 4. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha jól sejtem az írásodból kamionos vagy. Az ilyen ingerült gyökerek szoktak hétvégente részegen fetrengeni a kamionjuk mellett a saját hányásukban. :D Hallod öreg.. Inkább hagyd abba, ha ilyen tré az életed :D
2020. febr. 4. 20:25
 8/8 anonim válasza:
100%
Szoval van valami hasznos infotok? Engem is erdekelne :)
2020. febr. 4. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!