Kamionos határátkelők Európában?
Hol tudnám megtalálni internetenaz összes határátkelőt Európában?
Illetve ha valaki tud biztosat akkor azt is szívesen várom, köszönöm! :)
(a magyarországi határokat tudom)
Hová keresed, Ázsia felé?
Tök értelmetlen a kérdésed, nincs már a legtöbb régi határátkelőn még a helye sem meg.
Érdemes angolul és - akár Google Fordító segítségével - az adott ország nyelvén keresni. A fenti link pl a belarusz átkelőket mutatja.
#1 Európán belül kérdeztem. azért írtam hogy EurópáBAN.
legközelebb ne szólj hozzá, ha csak okoskodni tudsz köszi
utolsó, mond, te tényleg ilyen retardált vagy? Ki a fszt érdekel hogy már nincs vámolás meg araszolás, határátkelő attól még hogy a francba ne lenne te gyök2? Mindenhol van teljesen mindegy hogy van-e ott valaki vagy nem, azért érdemes ezeket nézegetni mert pl a hegyeshalomi határátkelő rendszerint órákra beszokott dugulni, ha pl sopronnál a kishatáron mennél át csomó időt nyernél ha úgy mész, de még rengeteg kishatár létezik minden országban, de van ahol meg pont hogy több száz kilóméteres hosszban csak 1-2 átkelő van hiába megy végig mellette az út, pl Mont Blanc.
Kamionnal meg svájcba nem lehet akárhol átmenni, csak azon a határon a sok közül ahol a vámplaccon neked megmondták.
Nem is értem miért böfögsz ide fszságokat ha teljesen inkompetens vagy nem csak a témában de az életben is...
Utolsó, ha ilyen ingerültséget váltott ki belőled a hozzászólásom, a pszichiátrián lenne a helyed. De ha gondolod 10 000Ft/óráért vállallak. Ilyen ingerültséggel az utakra ne merészkedj ki.
És köszönjük Emese az értékes hozzászólásodat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!