Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Brutálisan izgulok forgalmi...

Brutálisan izgulok forgalmi vizsgán, vezetésre alkalmatlan vagyok?

Figyelt kérdés
Negyedik forgalmi vizsgát buktam el. Ha az ötödik sem sikerül, pávra megyek. Nagyon nem szeretnék. Amikor vezetek, minden nagyon jól megy, de a vizsga, na akkor halálfélelmem van. És nem tudom mitől. Egyszerűen minden vizsgán az életemben stresszeltem. De úgy, hogy sokszor mentő vitt el, mert majdnem beájultam. Érettségitől kezdve egyetemen át minden vizsgán. Pedig tudom, hogy nem kell semmitől félni, ha nem sikerül akkor van mindig új lehetőség. dD mégis a torkomban dobog a szívem. Forgalmi vizsgán alig látok, úgy izgulok. Nem tudom a pedálokat rendesen nyomni, remeg a lábam. Szárazakat nyelek hangosan, sírhatnékom van. 20 éves fiúként! Lassan megyek, nem merek 30-nál többel menni. Úgy vezetek, mint aki életében nem vezetett, mindent elfelejtek, amit egy normális órán szoktunk. Pedig amikor csak oktatómmal vagyok (ő már a második oktatóm), nagyon jól megy. Vezettem már elég sokat illegálisan is falukban, sose történt semmi, beleolvadok a tömegbe. Elfogyott a pénzem. Csődben vagyok a hülye jogosítvány miatt. Már kb 60-70 órát vagy többet vezettem. Egyszerűen nem megy. Nem akarok egész életemben buszozni, vonatozni, tömegközlekedni. Szeretném a vezetés élményét magamévá tenni. De nyilván senkit sem akarok megölni. Viszont nem tudnám elfogadni, ha pávon vezetésképtelenné választanának meg, valószínűleg öngyilkos lennék. Ha nem fogok vezetni akkor nem akarok élni, így értelmetlen. Nekem legalább is. Szerintetek alkalmatlan lennék a vezetésre? Vagy csak simán ez a vizsgadrukk.

2020. márc. 14. 15:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte csak forgalmi vizsgán izgultam, se érettségikor, se egyetemi vizsgákon nem. Másodjára sikerült, de szerintem a vizsgabiztoson múlott, mert meg is buktathatott volna, kerék hozzáért a padkához parkolásnál, meg nem engedtem el egy gyalogost kanyarodáskor. Úgyhogy az emberek nagy részének szerintem hatalmas stressz a vizsga, és a legtöbben csak túl akarnak rajta lenni, 30-40 óra alatt úgyse lehet megtanulni vezetni, az a jogsiszerzés után következik. Én az összes órán végig stresszben voltam, meg a vizsga után is pár alkalommal, aztán elmúlt, sokkal nyugodtabban vezetettem, amikor senki nem ült mellettem, most már minden helyzetben teljesen laza vagyok. Úgyhogy szerintem előbb-utóbb sikerülni fog, ismerek olyanokat, akiknek a 6-7. vizsgájuk lett csak meg, mégis jól vezetnek.
2020. márc. 15. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!