A héten volt a harmadik sikertelen forgalmi vizsgám! B kat mit lehet tenni ha indokolatlannak tartom a bukást?
Igen Tudom,mert aláirtam,s,mi van ha nem irom alá?
Mint mondottam az előzményekben Kirugtam az előző oktatómat(nem szeretném megnevezni) Viszont most megint Ujj autó Másik oktató! Végigcsinálom mindenképp,Csak azért kezdtem bele ezek leirásában,hogy irjátok le véleményeteket lehetőleg veszprémben Nektek hogy ment az,forgalmi vizsga!
Kérdező irja a 2. oldalon
"vettem autót is hogy azzal készüljek a vizsgára mégis olcsobb mint oránkét az 5000,az oktatóval"
Csodálkoznál ha jól megvágnak jogsi nélküli vezetésért? Ne adj isten máshibás baleset és kitünik hogy nincs jogsid? Hogy lehet ilyen baromságot csinálniM Mi van ha egy balesetbe keveredsz? Darabig semilyen jogsid sem lesz
A leirtakhoz csak annyit.."50 óra vezetés.." az nem egy mérce vagy bizonyitás arra hogy "vezettél".
Ha például vidéken egy kis faluban elmegy valaki a "kis bótba" egy kiló kenyérért, és az uton sehol egy autó...már le vezette az 50 órát azaz vezetett?
Ami a beparkolást illeti..egy ismerőshöz kell menned és az vezette oda az autót. A háza előtt -a kocsi behajtóra- tett úres vödrökkel -vagy bármivel- egy olyan parkoló helyet kell teremteni amibe gyakorolni kell a beparkolást, ha kell EZERSZER, amig az RUTIN SZERŰEN NEM MEGY!
Engem is elhuztak előszőr, de másodjára MÁR NEM, mivel a vizsgáztató LÁTTA hogy "gyakorlott vezető" vagyok, akinek sem a jobbra v.balra fordulás de még a különböző oldalakra való parkolás sem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!