Harmadik forgalmi vizsgára tippek?
Sajnos már 2x megbuktam, nagyrészt azért, mert annyira parázok, hogy egyszerűen durva amit csinálok.
Az oktatás alatt szuperül vezetek, otthon is szoktunk saját autóval, ott is jól megy, szóval reményekkel telve indultam az első vizsgámra.
Annyira ideges voltam, hogy kb 15x lefulladtam, és egy sima parkolást nem tudtam megcsinálni sehogysem, lett egy csomó hibavonalam.
Második vizsgán ugyanez, talán 1 fokkal lett jobb a vizsga, de annyira ideges voltam megint, hogy egyszerűen nem ment.
Izzadok, remeg a kezem, a lábam, hányingerem van,ki van száradva a szám, görcsöl a gyomrom stb... így csak arra tudok figyelni, hogy csak teljen már le az útvonal meg az idő, de nem tudok rendesen vezetni..
Most megyek a 3. vizsgámra, de egyszerűen nem tudom van e értelme, mert úgysem tudom megcsinálni.
Mit tegyek??
Kenőpénz nem megoldás, oktatóm nem fizet le senkit.
A kérdésedből gyorsan megtaláltam a válaszom:
"...így csak arra tudok figyelni, hogy csak teljen már le az útvonal meg az idő"
Ez a legrosszabb hozzáállás, mert így nem a feladatra koncentrálsz, hanem csak arra ,hogy legyél már túl rajta, így viszont nem figyelsz a részletekre.
Át kell az agyadat programozni, hogy csak arra figyelj, ami épp előtted van, meg kell erőltetned magad, hogy ott legyél az adott szituációknál, a végét teljesen el kell felejtened.
Tudod amikor egy nagyon izgalmas filmet nézek, baromi kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki belőle, de nem tekerek a végére, mert végig akarom izgulni az odavezető cselekményeket. Fogd fel ezt játéknak, és csak a pillanatra koncentrálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!