Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A héten volt a harmadik...

Pepejeans kérdése:

A héten volt a harmadik sikertelen forgalmi vizsgám! B kat mit lehet tenni ha indokolatlannak tartom a bukást?

Figyelt kérdés

2020. febr. 28. 11:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%

Azal semmi baj nincs hogy többször bukik, meg nem tud vezetni , annyi pluszt fizet ki amennyit csak akar.

A baj ott kezdődik hogy majd átcsuszik, vagy megveszi a vizsga biztost és aztán nem tudjuk hogy kivel találkozik frontálisan.

Mert azt azért tudjuk hogy a való élet sokall nehezebb, rizikósabb és veszélyesebb mint egy vizsga.

2020. febr. 29. 09:08
 12/25 anonim ***** válasza:
91%
Tehát aki megbukik 3-4-5x az szerinted nem tud vezetni, közlekedni? Szerinted egy vizsgaszituáció egyenlő a való élettel? Aha.
2020. febr. 29. 09:18
 13/25 anonim ***** válasza:
93%

Ismerek olyat, aki 3-szor azért bukott meg, mert nem volt még elég gyakorlata,nem tudta kezelni az autót, azaz technika felkèszületlensèg, de úszott jó pár lehetősége az ötből emaitt.

Az, hogy valaki ennyiszer megbukik, nem garancia arra, hogy nem tud közlekedni.

2020. febr. 29. 09:21
 14/25 anonim ***** válasza:
22%

Aki 50 óra alatt nem tudja vizsgaszinten elsajátítani az autó kezelését, az elég nagy antitalentum a vezetéshez, legalábbis az autóvezetéshez. Ez ebben az esetben hatványozottan igaz, mert a kérdezonek állítólag 5 éve van motoros jogdíjak, tehát a KRESZ része kisujjbol megy neki, és tényleg csak az autokezelest kellett volna megtanulnia. Persze lehet hogy újabb 5 év múlva majd kiváló sofőr lesz, de most nem erről beszélgetünk, hanem a jelenről és a kérdező 3 bukásáról. Amit csináltok nem más tehát, mint szánalmas mellébeszélés.

Elég vicces, hogy kényszeresen lepontozzatok a valaszainkat és hisztis gyereknek neveztek minket, miközben a kérdező az, aki szidja az oktatókat, korrupcióval vádolja a vizsgabiztost, és az interneten hisztizik. Ugye ti sem hiszitek el azt a mesét, hogy valaki háromszor megbukik csak azért, mert nem adott borítékot. Ez 30 éve talán így működött egyes helyeken, de most már nem. Tudom, itt a gyiken mindenki hülyegyerek meg van győződve arról, hogy bizony a korrupció meg az előírt kvóta miatt húzták meg, egyébként pedig alanyi jogon járna neki a jogosítvány. Közben meg olyan bődületes baromságokat irtok, hogy az egy autonyi hely, amit oldalirányban ki kell hagyni, az 5 méter :DDDDD

Egyébként egyetlen vb sem buktat meg azért, mert nem mentél neki a bal oldalon parkoló autóknak. Nyilván valami teljesen más történt. Szerintem a kérdező a motoros jogsijat is vehette, ahogy a B kategóriát is venni akarja. Már ha egyáltalán tényleg igaz a motoros mese.

2020. febr. 29. 09:42
 15/25 anonim ***** válasza:
86%

"Aki 50 óra alatt nem tudja vizsgaszinten elsajátítani az autó kezelését, az elég nagy antitalentum a vezetéshez, legalábbis az autóvezetéshez."

Gondolom azokról az oktatókról sem hallottál, aki tanítani aligha nem szeretnek, de a lóvét eltenni annál inkább. Az én oktatóm 20 óra után kezdett el parkolást tanítani, akkor szerinted miről beszélünk?

Itt be is fejeztem veled, hihetetlen mennyire csőlátású vagy.

Kérdező már semmit sem tehetsz, ahogy írták, csak annyit hogy mész negyedik és ha kell ötödik vizsgára. Sok sikert, a sok gyökérre ne hallgass.

2020. febr. 29. 10:16
 16/25 A kérdező kommentje:

Nos akkor irom,gyerekkorom óta motorozom,5 éve legálisan napi szinten,mindenhova,vettem autót is hogy azzal készüljek a vizsgára mégis olcsobb mint oránkét az 5000,az oktatóval rokon,látogatást csinálni.az oktatóval végig dumáltuk az órákat ha hibáztam valahol,nem nagyon mondta el első vizsga ezt elismerem füredi ut,kijáró,nem soroltam jól balra zárovonal érintése amelyik bemegy a kuthoz! második vizsga 4 hibám lett az értékelő lap szerint,mindent megcsináltam beállás várakozóhelyre jobb előre y forduló,minden jol ment végül azzal huzott meg,mert,az házgyári utón első kijáró ott is megint a zárovonal érintése,(napi szinten ara járok motorral ) indok maga rutinbol vezet

a haramadikat meg leirtam,tipikus bukta helyszin veszprém hold ut addig a vizsg lap szerint,6 hiba mentünk volna visza a kiinduló helyre,

Azt gondolom mind 2 vizsga el volt már az elején rendezve bukni kell volt oktatómnál nagyon magas az bukási arány mesélt olyat aki 100 oránál van nála s még nem volt vizsgán Oktatót váltottam viszont azt gondolom,lehet alám tesz ez miatt hisz tudjátok ott ismer mindenki mindenkit

Jelzem itt az előző kommentelőnek Ha hülye lennék nem hiszem hogy lenne cnc programozói szakmám!

2020. febr. 29. 12:32
 17/25 anonim ***** válasza:
4%

És pontosan mi azzal a baj, hogy 20 óra után kezdtetek parkolni? Az igaz, hogy jobb a legelején, de ezzel sincsen semmi gond, a minimum 30 óra után esedékes vizsgaig bőven van idő megtanulni mindent. Ha az autokezeles már megy, akkor 2-3 óra alatt megvan a parkolás lazán.

Ez az egyik része.

Másrészt ha neked ez nagyon nem felelt meg, akkor miért nem mondtad neki az első 20 óra alatt hogy gyakoroljatok? Néma gyereknek az anyja se érti a szavát. A kérdés persze költői, a választ pedig el is mondom: egy nagyszájú fogalmatlan netharcos gyerek vagy.

Az meg hogy később veszitek sorra a parkolást, miért egyenlő az oktató penzehessegevel, végképp értelmetlen. Totális csőd minden kommentet, de azért még probalkozz

2020. febr. 29. 14:04
 18/25 A kérdező kommentje:
A 20 órai vezetés utáni parkolással csak az a baj kedves kommentelő,hogy,legtöbben abból buknak sajnos mert mindig a vezetési órák végére teszik ezt a szituációt az oktatók,nem ,ugy kéne ezt hogy folyamatosan mert ha a végére kerül elkapkodod vizsgán max 1x javithatsz ha engedik a.....Nem irom le ...kik,xd
2020. febr. 29. 18:50
 19/25 anonim ***** válasza:
6%
Minden parkolásnál kétszer lehet korrigálni, és nem azon múlik, hogy engedi-e a vizsgabiztos. Egyébként biztos vagyok benne, hogy nem parkolás miatt buknak meg a legtöbben, hanem index, elsőbbség, záróvonal és társai miatt.
2020. febr. 29. 19:26
 20/25 anonim ***** válasza:
90%

A vizsgabiztos munkáltatója a megyei kormányhivatal, szakmai irányítója a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Közlekedési Hatósága.

Mivel nincs jogszabályban megadott jogorvoslati lehetőség, bizonyára, illetékesség hiányában elutasítják a hozzájuk fordulót; de kipróbálhatod.

Ilyen esetekben az egyetlen jogi lehetőség, a bírósági per.

2020. márc. 1. 05:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!