Mi az elsősegély vizsga menete? Nehéz lesz?
Lesznek a kötelező feladatok: lélegeztetés és a stabil oldal.
Aztán húzol egyet (vagy kettőt?), ott lesz a feladat. Valami fogást vagy kötést kell általában bemutatnod a szituáció alapján.
Amúgy nem nehéz, amikor voltam, csak a komplett hozzá nem értőket buktatták meg. Ha valami nem sikerül, akkor sokáig nyüstölnek érte. Én vagy 3-4-szer újrakötöttem az osztálytársam fejét, mert nem volt túl szoros a kötés (megfojtani azért nem akartam:D).
Hát ha olyan vizsgáztatót fogsz ki, akkor nehéz lesz. Változtattak a rendszeren és most szigorúbbak mint azelőtt. Régebben nem is nagyon volt bukás, most már azért van rá példa.
Tanfolyamon én sem voltam, mert sotéra járok, de még így is azzal búcsúzott a vizsgáztató, hogy szerencsénk van, hogy jó napja van, mert egyébként mindenkit megbuktatott volna...
Meg is van. Ide másolták be nekem a kérdésemre:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__87..
Egy kis frissítés 2015-ből.
Én ma voltam vizsgázni. Úgy érkeztem, hogy kb utolsó legyek. Utolsó előtti voltam, a vizsgabiztos és az adminisztrátor is fáradt volt. Stabil oldalfekvés az első feladat. Tök egyszerű...
Második az újraélesztés, én a babát alig tudtam felfújni :D meg segítséget sem kértem... nem számít, nem is rám figyeltek hanem arra aki a tételt mondta.
A tétel nagy részét a biztos mondta el. Volt két rövid kérdés, szavas válasszal.
Én elolvastam a könyvet kb 3*...de elég lett volna ha 1* olvasom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!