SOS! Ameddig nincs meg az elsősegély addig nem mehetek forgalmi vizsgára?
Figyelt kérdés
Most hívott az oktatóm hogy szerinte nem mehetek vizsgázni jövőhéten mert nincs meg az elsősegély vizsgám még.. De nem tudja pontosan.. Kérem aki tud informáljon :( Olyan gyomoridegem van hogy nem hiszem el.. úszik a forgalmi vizsga díja mert nincs meg az elsősegély? :/2020. jan. 30. 16:57
31/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2020. febr. 5. 07:58
32/38 anonim válasza:
#29, tény, azért oktatáson is fostam rendesen éjjel a szakadt utakon száguldozni.
Ezt még így egyedül nem próbáltam, lehet, hogy meg is szülnék tőle :D (február 14-re vagyok kiírva :D)
33/38 A kérdező kommentje:
Átmentem :)
2020. febr. 5. 11:56
36/38 anonim válasza:
Gratulálok!ügyes vagy😊.Elsőre minden?
38/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :) ! A kresz elsőre, a forgalmi vizsga is (4 hibavonal) , az elsősegély kell még (20.án vizsgázom) ha az meglesz elsőre, akkor elsőre minden😂 volt értelme a plussz óráknak mostmár érzem.. :)
2020. febr. 5. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!