SOS! Ameddig nincs meg az elsősegély addig nem mehetek forgalmi vizsgára?
Figyelt kérdés
Most hívott az oktatóm hogy szerinte nem mehetek vizsgázni jövőhéten mert nincs meg az elsősegély vizsgám még.. De nem tudja pontosan.. Kérem aki tud informáljon :( Olyan gyomoridegem van hogy nem hiszem el.. úszik a forgalmi vizsga díja mert nincs meg az elsősegély? :/2020. jan. 30. 16:57
11/38 A kérdező kommentje:
Sajnos* . Az orvosi alkalmassági egyik példánya a suliban van, Kresz vizsga előtt lekellett adni. A másik példány nálam van. Tényleg köszönöm mindenkinek :)
2020. jan. 30. 18:57
12/38 anonim válasza:
Ha kellene is (nem kell), 4 nap alatt biztos lehetne módosítani a vizsga idópontját.
13/38 A kérdező kommentje:
Remélem.. Köszönöm :)
2020. jan. 31. 09:23
14/38 A kérdező kommentje:
Fejlemények: Nemrég felhívott az oktatóm és mehetek forgalmi vizsgára, csak nem igényelhetem a jogsit az elsősegély nélkül. Mondtam neki hogy én is és rajta kívül mindenki így tudta.. Szóval köszönöm mindenkinek :)
2020. jan. 31. 14:02
16/38 anonim válasza:
Nyugi, úgyse lesz még elsőre a jogsi.
17/38 anonim válasza:
Engem is ezzel sokkoltak utolsó....és mégis meglett nagyvárosban elsőre! Csúszópénz meg minden nélkül...
18/38 A kérdező kommentje:
Majd meglátjuk :)
2020. febr. 3. 22:39
20/38 A kérdező kommentje:
Holnap reggel :D Köszönöm :)
2020. febr. 4. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!