SOS! Ameddig nincs meg az elsősegély addig nem mehetek forgalmi vizsgára?
Figyelt kérdés
Most hívott az oktatóm hogy szerinte nem mehetek vizsgázni jövőhéten mert nincs meg az elsősegély vizsgám még.. De nem tudja pontosan.. Kérem aki tud informáljon :( Olyan gyomoridegem van hogy nem hiszem el.. úszik a forgalmi vizsga díja mert nincs meg az elsősegély? :/2020. jan. 30. 16:57
21/38 anonim válasza:
Első segély nélkül mehetsz nekem is csak az van hatra es a firgalmim megvan... Alkalmassági nélkül viszont nem
22/38 anonim válasza:
Drukkolok remélem sikerül.De azért azt durvának tartom hogy egy oktató ilyet nem tud.Én ma vizsgáztam kreszből elsőre 75/74.Jövő héten eü vizsga.Közbe intézem az oktatót.Neked mennyi óra kellett vizsgáig?És mennyire érezted nehéznek a 30 vagy 30+órát?előtte vezettél vagy full kezdőként ültél be?
23/38 A kérdező kommentje:
#21 köszönöm szépen :) már bepakoltam a szükszéges iratokat :) #22 a kresz nekem is meglett elsőre max pontal :) 46 órát vezettem eddig, a 47.lesz a vizsgám. 30 óránál éreztem magam “ megállíthatatlannak” :D akkor éreztem azt, hogy megy ez egyedül is :) már nem nyúlt bele a fékbe az oktatóm, ráéreztem a kanyarodásra, mikor hova kell érkezni, a tükör-holttér beleégett a retinámba.. nem tudom már nem figyelni :) kb 10 órát fordítottunk a manőverezésre ( parkolás, egyívű megfordulás, y fordulás, U megfordulás) és már tudom mikor hova kell nézzek, elsőre beparkolok / megfordulok stb. 30 órával nem mentem volna vizsgázni. Sok mindenre a 30. óra után jöttem rá. De már szeretném befejezni az egészet :) A kocsim kint áll az udvaron, nagyon szeretnék már egyedül vezetni :(
2020. febr. 4. 21:00
24/38 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy soha nem vezettem még előtte!
2020. febr. 4. 21:01
25/38 A kérdező kommentje:
Az oktatóm a 40.órán akart vinni vizsgázni, de én úgy éreztem menjünk akkor a biztosra.. Volt szerencsém esőben hóban ködben vezetni :D és már nem félek kimenni az útra ha nagyon sz*r az idő :D
2020. febr. 4. 21:02
26/38 anonim válasza:
Én se vezettem még.Cegléden fogok kíváncsi leszek nagyon mennyi kell hol áll meg.Illetve a kreszben tanultak átvitele valós szituba mennyire nehézkes.
27/38 anonim válasza:
A neheze majd ezután jön, amikor már nincs melletted senki.
Lakott területen kívül, éjszaka, (havas)esőben, seggedbe vannak 80-nál, magyar útviszonyok, halálfélelem.
Nem egyszer meg kellet állnom kifújni magam vízenfutás/kátyúk miatt pár percre, hogy kifújjam magam...
Sok sikert!
28/38 anonim válasza:
Nekem pont fordítva van, meglett a jogsi, másodszorra már egyedül vezettem, és egyáltalán nem izgultam, sokkal jobban ment, mint oktató mellett bármikor, vagy a vizsgán. :D
29/38 anonim válasza:
#28 Városban, jó minőségi autóúton és autópályán nekem is felüdülés volt.
Lakott területen kívül éjszaka, amikor éppen látom a felezőt, az út jobb oldala meg aknamező, de mindenki megy a xenon izzóival, akkor inkább félreállok egy cigire :D
30/38 anonim válasza:
Sok sikert :) Nekem is így volt, hogy az első forgalmi vizsgám előtt még nem volt meg az elsősegély. Utána megcsináltam az elsősegélyt, a második forgalmi vizsgám előtt már megvolt és másodszorra átmentem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!