Nagy üvegfelületek mely repülőgépeken vannak? Minél több és minél nagyobb anál jobb!
Jajj már... :) Utánanéztem azoknak, amiker írtál. Ezek kis, vitorlázó gépek, nem repülők! :)
Mintha west highland terriert írnál arra a kérdésre, mikor KUTYÁT keres valaki! :DDD
Gyk.: nagy (gyk. 2: utasszállító, vagy teherszállító) repülőgépkről érdeklődök. :)
Kb az összes nagyobb második világháborús bombázón látsz ilyet.
A modern gépeken már nem nagyon van ilyen, mert semmi szükség rá.
Ahogy a kutya is negyven kilónál kezdődik, úgy a repülőgép sem holmi vitorlázónál indul. :))
Bármi érdekel, amely gépeken szükségtelenül pirinyó kis használhatatlan ablalok helyett embernek való üvegfelületeket találni.
Te innen közelíted meg, én meg onnan, hogy egyeseknek bár a chihuahua is kuty...
...ja várjunk már, az a macska nagyobb nála förtelem nem is kutya! :DDDDD
:DDD
Egyébként teljesen lényegtelen, mert emberi léptékű, embernek való (gyk.: nagy) gépekről kérdeztem, hogy ilyen gépeken melyeken vannak (végre már) legalább elfogadhatóan nagy méretű üvegfelületek?
És továbbra is csak ezen gépekre vonatkozik a kérdés.
Miért? Mert ezt kérdeztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!