Jogsi: rossz/jó ötlet most elkezdeni vezetni?
A KRESZ vizsgát már megcsináltam év elején, de azóta sosem volt olyan a helyzetem, hogy elkezdjek órákat venni, hol a pénz hol az idő volt a gond, hol mindkettő. Most viszont sikerült olyan munkát találnom, ahol nagyon rugalmas az idő és jól is fizet. Az egyelőre bizonytalan, hogy mennyire hosszú távú, ezért lenne most jó megcsinálni, amíg ilyen szerencsés helyzetben vagyok ilyen szempontból, hogy pénzből meg időből is kijön.
Az egyetlen fennakadásom, hogy így is tök béna leszek, sosem vezettem még (egyetlen egyszer próbált egy haverom tanítgatni egy mezőn de az is nagyon béna volt) és most ugye jön a sötétség, esős idő, aztán a hó fagy stb. Persze van előnye is hogy ilyen körülmények közt tanulnék meg vezetni, de annyira tartok tőle.
Mit tudtok tanácsolni?
Ilyen időbe szívás amiatt amiket felsoroltál,viszont oktató van melletted nem úgy mintha jó tavasszal kezdenéd aztán jön az ősz tél és nem lesz elég rutinod még a téli viszonyokhoz és ott már magadra maradsz.
Ilyen időbe ha megtanulsz akkor jó időbe is jól fog menni és kövi télen is + kevesebben csinálják ilyenkor,tehát gyorsabban is tudsz haladni!
Én nyár közepén kezdtem volna a vezetést,de a felsorolt okok miatt így november elején kezdtem..üres parkolóba latyakos aszfalton gyakoroltunk az oktatóval eseteket és ez nagyon jó,mert pl nyári vezetésnél ilyet nem tudunk gyakorolni és így nem csak elviekbe tudom ,hogy ha így csúszik az autó,hogy ha úgy fékezek stb így az első télen már jogsival a kezembe se féltem neki indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!