Rossz ötlet 15-16 éves 3-as bmw-t vennem?
Megéri ilyen autót venned abban az esetben, ha azt normálisan fent tudod tartani! Normális alatt értem, hogy egy hiba esetén nem áll hónapokig a ház előtt...
A szervíz meg egy ilyen autónál szerintem nem olcsó dolog.
"Tudom az állapot a legfontosabb, meg a km óra állás"
Rosszul tudod.......az első fontos a második abszolút nem!Az csak km kukacoknak lényeg akik akkor is képesek megvenni valami ha latszik hogy egy fos szar,de a lényeg az hogy visszatekerték benne az órat valami lehetetlenul keves ertekre!
És azt elfelejtettem odaírni, hogy 2 évig szeretném ha kitartana.
Igen, rákölteném a szervizelésre a pénzt, ha arról lenne szó, de épp azért kérdezem a tapasztalatokat, mert olyat szeretnék, amivel azért nem kell állandóan a szervizbe járkálni.
BMW-t meg Audit semmilyen korban nem éri meg megvenni. Anyagilag nagyon nem.
Presztízs (értsd egyéjszakás csajozós) szomszögből viszont segít egy suzukihoz képest :)
De egy elitebb professzionális jány is elvállal 50-ből egy alkalomra, szóval kérdés hány dugás lenne havonta a BMW miatt + koktél, sali egyebek. Ha csak 1, akkor vennék egy megbízható gazdaságos autót, és a fizetős lányokkal megtakarított BMWs-csajozós-szervízbejárós időt és pénzt pedig szánhatod az igazi haverjaidra, esetleg egy normális csajra, akinek nem a BMW kulcsra lucskosodik :)
Haha :D Vicces volt az utolsó válasz, de én magam miatt szeretnék bmw-t, egy barátomnak van egy bmw-je, ideadta kipróbálni, és nagyon megtetszett. Amúgy nem hiszem hogy egy 15 éves bmw-re izgulnának a csajok, de nem is ez a cél :DD
Köszi a válaszokat
Én azt mondanám, hogy az egész herce-hurcára szánj másfél milliót és akkor tuti nem ér meglepetés. 700.000-900.000-ért vedd meg az autót, a maradékból pedig írd át és pofozd ki, valamint jó esetben még marad is belőle tartalékolva. Az ilyen 400.000-500.000 forintba kerülő E36-okat felejtsd el.
Igazából nem feltétlen rossz ötlet ilyet venni, mert alapjában véve teljesen megállják még ma is a helyüket. Egy extrásabb darabban vannak fűthető bőr ülések, tempomat, klíma, 4 légzsák, parkolóradar, stb. stb. A gond az, hogy ezek azért már 16 évesek. Azért ilyenkorra már meglátszik rajta az idő vasfoga.
Illetve amire még nagyon-nagyon figyelj, hogy nagyon sok rosszindulatú alak foglalkozik BMW adás-vétellel és szereléssel. Nagyon gondold meg hogy kitől veszed/kihez viszed szerelni, mert tényleg nagyon sokan vannak, akik simán át akarnak verni. Akik próbálnak minden hibát megmagyarázni vagy tukmálni, azokat nagy ívben kerüld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!