WD40-nel matrica eltávolítása autóról? Működik vagy rossz ötlet?
Ha üvegen van, akkor esetleg még lakkbenzinnel is. Vagy ha semmi más, akkor nagyon óvatosan kromofággal.
Ha pedig a kasztnin van, akkor megpróbálható a WD40 is, csak aztán zsírtalanítani is kell, vagy az egész autót körbefújni vele. ;)
Motorkerékpár tankról és oldalidomról szedtem le régi matricát WD40-nel. Nem volt egyszerű, de lejött és épp maradt a 35 éves gyári fényezés is.
Ami jobb megoldás az a matrica eltávolító spray. A matricát felpuhítja és oldja a ragasztót, hátsó szélvédő belső oldaláról szedtem le 17 éves matricát, úgy hogy a fűtőszálak nem sérültek meg. Én autó alkatrész boltban vettem.
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos a kasztnin van. És vagy széttöredezett az alja, amivel fel van ragasztva, vagy nem is volt neki(?), mert a kopott résznél nem látok a glitter pigmentek alatt semmi megfoghatót, hogy le lehessen húzni. A melegítésnek így lenne értelme? Esetleg ha körömlakklemosóval átkenem óvatosan csak a matricát? Vagy alkohollal? Vagy a WD-40-nel. Valami csak old rajta valamennyit, aztán max lekapargatom apránként. Mert ahogy most kinéz, annál kb bármi jobb lesz. Na jó, azért bármi nem. :D
A matricaeltávolító spray-vel tuti a siker? Mert akkor lehet inkább azt szerzek és nem kísérletezgetek meg szenvedek feleslegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!