Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Vasalt matrica eltávolítása...

Vasalt matrica eltávolítása hogyan? Munkahelyet váltottam és a munkaruhámat nem kellett leadni. Szeretném a volt cégem lógóit eltávolítani munkásnadrágból illetve pólóból. Őtlet?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 30. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálhatod gözölös vasalóval felmelegíteni a matricát, akkor lehetséges, hogy le lehet húzni róla, de nem biztos.
2018. ápr. 30. 20:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem engedték hogy abban a nadrágban dolgozzak ami a régi helyem logoját ábrázolta, pólót meg ők adtak, illetve pulóvert, annyit kértek hogy a felső legyen az amin az ő cég jelük van, az hogy nadrág milyen nekik mindegy, nekem legyen kényelmes és ennyi. Azóta nem is törődtem vele. Egyébként gőzzel lehet koptatni, de nem minden esetben működik ez. Ha nagyon el akarod távolítani, és ragaszkodsz azokhoz a ruhákhoz lehet venni varrható matricát mindenféle mintával ilyen felvarrókat lényegében azzal lefeded és ennyi.
2018. ápr. 30. 20:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
2018. ápr. 30. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!