Mi lehet az oka, hogy a női oktatómmal nem megy a vezetés? Valakinek volt már ilyen esete?
Augusztusban kezdtem el vezetni tanulni most járok a 16.óránál. Az iskola miatt csak a hétvégén tudok menni de így is van, hogy 3 hétig nem hív az oktató ez persze többször is előfordul.
Egy házaspár az oktatóm/oktatóim és mindketten más más autókkal vannak. Ha a férfi oktatómmal vagyok általában jobban megy a vezetés míg a női oktatómmal folyton csak hibázok illetve azt is észrevettem, hogy a női oktató nem igazán bízik bennem vezetés téren pl.: ha piros a lámpa lelassítom az autót és mielőtt megállna az autó egy nagyot bele fékez pedig megállnék és még van egypár ilyen eset.
Illetve mindketten máshogyan oktatnak és máshogy mondanak dolgokat, például a férfi oktatóm máshogy mondja, hogyan parkoljak be és ha úgy csinálom a női oktatómmal akkor levagyok szidva, hogy így nem lehet parkolni. Ilyenkor teljesen megvagyok zavarodva.
Lassan már oda megy ez a dolog, hogy a női oktatómmal nem szívesen mennék vezetni. Lehet bennem van a hiba és én vagyok rossz de nem tudom.
Valakinek volt ilyen tapasztalata?
A válaszokat előre is köszönöm.
17/l
Ilyenről még nem is hallottam, hogy valakinek két oktatója legyen egyszerre.
A tanuló részére is kellemetlen, bár lehet némi előnye is, de gyanús, hogy szabálytalan az ilyen.
A tanulónak egy vezetési kartonja van, ami elvileg egy oktatóhoz rendelten érvényes.
Valójában a férfi a rendes oktatóm akivel lennem kell de mivel nem mindig ér rá ezért a feleségével is megyek és jobban a feleségével kell mennem.
Sajnos nem tudom mondani nekik, hogy csak az egyikkel legyek mert azt mondták akkor nem fogunk haladni bár így se nagyon haladunk.
Nekem volt egy borzalmas oktatóm. Nem ment vele a vezetés, bizalmatlan voltam az úton, nem bízott bennem, egy idegbeteg volt. A másik nyugodt volt, ott sose hibáztam, magabiztos voltam végig. Váltanom kellett volna egyből, buktam rajta több mint 100k-t...
Itt te vagy az aki egy szolgáltatásért fizet, nem ők jótékonykodnak, ezt ne felejtsd el. Ha nem érzed azt, hogy a feleségével jól megy, mondd meg hogy csak a férfival akarsz menni, mert úgy magabiztos vagy. Találj ki valamit. Vagy menj egy harmadikhoz, ha úgy gondolod az egyszerűbb.
Nem lehet olyan, hogy hivatalosan két oktatód van, ilyen nincs.
Minden oktató más ember, más személyiség, máshogy oktat. Nincs ebben semmi meglepő, hogy nem egy stílus a két ember.
Egyébként 16 óránál teljesen normális, hogy ő is fékez, akkor is ha tudod hogy fékezned kell, és fogsz is fékezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!