A csigavérnél tanulok vezetni, és elégedetlen vagyok az oktatómmal, tudnátok ajánlani egyet?
Figyelt kérdés
Az órákon folyton cigizik mellette, elszív legalább 5 szálat, mellette még 10-15 percet lecsal az időből. Vezetés közben vásárolunk, pénzt felveszünk, olajat veszünk és még mást is. Nem tanultam túl sok mindent tőle, mert folyton ideges és kiabál. Tudnátok ajánlani valakit dél-pesten?2013. jan. 5. 14:55
1/5 anonim válasza:
Véletlenül nem Szentesi Péter az? :D Egy idős úr, mankóval jár!
2/5 A kérdező kommentje:
nem:) de ő is egy idősebb fazon:D
2013. jan. 5. 15:00
3/5 Evele123 válasza:
Ha nem lenne fontos a Dél-Pest, akkor tudnék egy elég korrekt oktatót: a Duna-Plázánál tanít, a Csigavérnek, a Spurinak és az Alapi autósiskolának dolgozik, Andrási Ernőnek hívják, fehér Opel Astrája van. Elég türelmes, sok mindent elmagyarázott, többször is, rendkívül türelmes és csak ajánlani tudom.
Remélem, segítettem.
Üdv. Evele
4/5 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem Budapesten lakom (pest megyében) és pestről 2 óra hazautazni, mellett még dolgozom és fősuli is ott van...
de ha nem találok jobbat, akkor lehet, hogy megpróbálom őt, köszönöm
2013. jan. 5. 15:05
5/5 anonim válasza:
Az Csigavérnél az összes oktató egy féreg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!