Aki a csigavérnél tanult, hol vannak vezetési helyszínek Pesten?
Figyelt kérdés
Én vecsési vagyok, az elméletet letettem, az oktató listát és a hozzá kapcsolódó helyszíneket viszont csak vezetési szándék után adják ki, de mivel nekem lett munkám és pont nem Pest felé hanem Üllő felé , így kéne tudnom, hogy melyik lenne náluk a legközelebb Vecséshez, vagy ha nincs akkor átmennék máshová. Előre is köszi!2012. ápr. 24. 12:04
1/3 anonim válasza:
A legközelebbi szerintem a XIX. kerben a Hofherr Alert - Nádasy sarkán van. Én legalábbis ott nyomtam a rutint, utána a forgalmi a környéken volt (A határútig bezárólag, a másik irányban pedig a tesco/auchanig)
A Határ úttól a 194-es elvisz, kb. 10 megálló.
2/3 anonim válasza:
Zuglóban biztos vannak, reggelente látom őket, igaz ez az elkerülőn is messze van Vecséstől.
3/3 anonim válasza:
Zuglóban az írott kő park-nál
Europark fele, ha minden igaz akkor a Hoffer Albert utcánál
valamint Váci út Dunapláza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!