Épített már valaki bmw motort lada kasztniba?
Szeretnék elkezdeni rallyzni és arra gondoltam h épitek egy 2500ccm is bmw motort egy lada kasztniba.. Vélemények ?
(kivitelezhetö mert láttam már ilyet)
Vontathatnám autoszálito kutyával???
Elindulhatnák vele rallyn?
Persze, kivitelezhető, bár nem egyszerű, mert a sorhatos BMW-motorok elég hosszúak és erősen hátratolt tűzfalhoz lettek kitalálva.
Hogy kutyával vontathatod-e, nem tudom, nem ismerem az arra vonatkozó szabályokat. Ralin pedig akkor indulhatsz vele, ha találsz olyan versenyt, amely műszaki szabályainak megfelel. Érdemes az RTE-ben körbenézni, ott elég sok dolgot engedélyeznek, majd' mindenféle autó kaphat gépkönyvet. ORB-ben nincs lehetőség ilyen autót indítani, egyetlen csoportba sem tudod homologizálni. A-snak és N-esnek nem jó, mert messze nem széria, H-snak sem, mert nincs régi homológlapja, WRC, S1600 és S2000 pedig értelemszerűen nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!