Milyennek kell lennie egy épített kerékpárnak a KRESZ szerint?
Egy KRESZ alapszabályt találtam össz-vissz. Kerékpárrnak minűsül minden olyan jármű, aminek legalább két kereke van, emberi erőhajtja, amit egy maxumum 300W-os villanymotor segít.
De az nem tudom, pl mi a kötelező felszerelése, esetleg méretbeli vagy súlybeli megkötése van-e.
Akármit is építesz, esőben is megázol vele, hacsak nincs teljesen zárt kasznija..
Egy tető önmagában kevés..
nincsen semmi megkötése, annyi hogy este ki legyél világítva.
én egy egyedi 50 ccm-es motort építek és oda is csak a lámpák kötelezők
Izgalmas kérdés.
Bringán szigorúan meg van szabva miként lehet gyermeket szállítani, a tandem kivétel?
Ha 1 személyes burkolt bringában gondolkodsz, annak szinte csak a képzelet szab határt.
Én egy igazi különlegességben gondolkodom, ami 4 kerekű, teljesen zárt, ezzel így megvalósításnak nem lesz gond. Azt tudom még, hogy 300W-os motor rakható bele, amin még agyalok, vajon elég lesz-e, de minden bizonnyal igen.
A bringán gyerek szállítására asszem azt írják, hogy gyerekülésben, hogy ne akadályozzon a kilátásban, és a kormány tekerésében. valami ilyesmit olvastam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!