Segédmotoros kerékpárnak a KRESZ szerint mindig égni kellene, ha forgalomban vesz részt. Normális dolog ez?
Egy smk méreténél fogva elég nehezen észlelhető, ezen nagyban javít a bekapcsolt tompított fényszóró. Szóval nem is akkora hülyeség.
De tőlem aztán nem kell használnod. Ha eltapos egy kamion, mert nem vett észre, legalább több oxigén marad nekem.
SMKP alatt nem egy Dongóra gondolok, hanem pl. robogóra, ami azért már nem is annyira kicsi. Fényes nappal meg szerintem sokat nem javít a helyzeten egy tompított fényszóró.
Nem igazán értem, hogy miért szükséges az ellenségeskedésedet hozzácsatolni a válaszhoz, vagy netán az volt a célod, hogy vitahangulatot alakíts ki? Szerintem ez a 'leszarom, ha meghalsz, legalább több levegő marad nekem' stílus kb. annyit mutat meg rólad, hogy egy tipikus magyar gondolkodású ember vagy.
További szép estét.
ez olyan hülyeség hogy nem vehető észre könnyen
egy szar lámpát fényes nappal nehogy már bárki hamarabb észre vegyen mint egy egész motort rajta egy emberrel
A "leszarom a szabályt, ha nem tetszik, pláne ha nem értem, még akkor is, ha érdekemben állna betartani" viszont egyáltalán nem tipikus magyar gondolkodásra vall, mi? :)
Próbáld ki egyszer: ülj be egy kamionba, és nézd meg, hogy kikapcsolt vagy égő tompított esetén látszik több egy robogóból. Akár fényes nappal. Ráadásul lakott területen kívül mindenkinek kötelező a tompított használata, még a kamionoknak is. Vajon miért? Csak nem az izzógyártók lobbizták ki?
És tényleg, miért is kéne sajnálnom esetleges eltávozásodat ebből a világból, amennyiben az javarészt a saját hülyeséged miatt történik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!