Aki épített már versenyladát: mennyibe kerül egy utcai autóból amatőr ralin versenyképes autót faragni?
hu b.meg, nem mondasz sokat?
kíváncsi lennék a putrilakóknak honnan van ennyi pénzük csőre motortuningra ésatöbbi erősítésre aztán egy borulás után szétvágják az egészet
(Nem Vilniusi tuningladára gondolok!)
A csövezés alsó hangon 150 000.
Az erősített futóművet a gátlók nagyon megdobják kb annyi lesz szintén.
Használható üléspárt 4 pontos övekkel 100 alatt nem találsz.
A motor (feltételezve,hogy nem egy Hanula-,vagy Havassy-féle áll a garázsodban beéápítésre várva) plusz lóerőnként 10 000-nél indul.
Kerekek...
Egy milla alatt akkor sem áll meg ha fejreállsz és még csak nem is atomzsír gépet építettél.
4 keményített gátló és egy GTI Golf motor viszont 100-ért benne van,kezdetnek épp elég,azzal már tesztelheted,hogy tudsz-e többet (de legalább annyit) mint a gépezet...
Putrilakók nem rallye pilóták,a "Cigány" fedőnevű ősversenyző /Varga Zoltán/ nem roma!
Ez nem versenyautó:
az itt kezdődik:
Sok sikert!
:p))
köszi :) nagyon szép autó, én nem ennyire profi autóra gondoltam csak mondjuk csövezés, némi motortuning, egyenes fogazású váltó, sperr difi és egyéb erősítések hogy a ralit kibírja..
a váltót egy 20-asért meg tudom csináltatni a többi árát nem tudom
a bukócsövön meglepődtem, 40-50 rongy környékén hallottam hogy készítenek, de neked jobban hiszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!