Automata valtos vagy manualis jogositvany?
Figyelt kérdés
Donteskeptelen vagyok.. Ma valtottam oktatot, akinel lehet automata valtos autoval jogositvanyt szerezni. Angliaban sokszor vezettem mar automata valtos autot ( tudom, mindenki azt mondja, hogy ezt meg egy majom vagy es kisbaba is eltud vezetni..) , viszont amikor elkezdtem elesben a jogositvanyt akkor az akkori oktatom elvette a kedvem teljesen a vezetestol.. Manualisan kezdtem el a az orakat, es sokszor ramkiabalt hogy megolod a motort b+! elment a kedvem teljesen a vezetestol.. viszont automatat vezetnek, azt tudom is hogyan kell, raereztem forgalomban is, szoval nem tudom mit valasszak.. sokan ervelnek azzal hogy ha kifogok egy normalis oktatot, akkor visszajohet a kedvem. nem tudom tenyleg.. holnap reggel kell megbeszelnem az uj oktatommal hogy akkor hogyan tovabb? tudnatok nekem erveket/ellenerveket mondani? tudom hogy bekerul a jogositvanyomba hogy csak automatat vezethetek.2019. okt. 24. 19:10
1/6 anonim válasza:
neked nem való a vezetés, így lesz jobb mindenkinek.
Ez nem ellen pszichológia. Ne csináld.
2/6 A kérdező kommentje:
koszonom a hasznos valaszt
2019. okt. 24. 19:29
3/6 Nyakasparasztgazda válasza:
Menj automataváltósra aztán jovan...
Miért ne, ha van ilyen opció is
4/6 A kérdező kommentje:
ha nem kene jogositvany surgosen akkor nem felnek a manualistol plussz a sok bukastol de nagyon surget az ido :/ marciusba vissza kell mennem dolgozni Angliaba es kell a kocsi meg a jogsi. azt is mondta a jelenlegi oktatom, hogy barmikor letehetem a teljes B kategoriat utana es nem kell ujra kressz + elsosegelyt letennem..
2019. okt. 24. 21:27
5/6 A kérdező kommentje:
Angliaba meg az autok 80% automata.
2019. okt. 24. 21:27
6/6 anonim válasza:
Én manuálisat tennék mert ha az megvan azzal mindent vezethetsz. Tegyük fel bulizol és a haverod aki hozott kocsival szétcsapta magát és neked kell hazavezetni a kocsijával de manuális váltós. Na ilyenkor cumi van. Szerintem kényelmesebb ha az ember túl van rajta aztán azt vezet amit akar jóformán. Viszont így hogy tényleg sürget az idő és tudod hogy automata váltósat fogsz vezetni így szerintem csináld azzal ha neked úgy kényelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!