Ha manuálisra teszem le a jogsit, attól függetlenül vezethetek automata váltós autót?
Figyelt kérdés
Sziasztok, hamarosan elkezdem a jogsit, de mivel valószínűleg automata váltós kocsim lesz így nem tudom, hogy ha manuális jogsit teszek le, akkor vezethetek e automata váltós autót.
Remélem érthetően írtam le, amit leírtam. :)
Válaszotokat előre is köszönöm.
UI: "B" kategóriás jogosítvány
2018. máj. 29. 17:18
1/5 anonim válasza:
természetesen. nehezebbről egyszerűbbet lehet. csak akkor van korlátozás, ha automatán tanulsz. akkor csak automatát lehet.
2/5 anonim válasza:
igen vezethetsz, nincs korlátozva....
de ha automataváltóssal tanulsz vezetni akkor azzal a jogsival csak automataváltósat vezethetsz addig ameddig egy plusz vizsgát nem teszel manuális váltósra
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)
További szép estét! :)
2018. máj. 29. 20:29
5/5 Hovarju válasza:
Igen, lehet. Én is így csináltam.
Manuális váltós autóval tanultam és vizsgáztam, aztán másnap beültem az automata váltós autóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!