Ti nem feltek egyedul vezetni?
Figyelt kérdés
Pl ha kicsit hosszabb utra mentek?
100-200km
2019. okt. 16. 12:43
11/20 A kérdező kommentje:
Mindjart indulok :D
2019. okt. 17. 07:47
13/20 A kérdező kommentje:
Megérkeztem épségben :D
2019. okt. 17. 10:42
14/20 anonim válasza:
Ugye, hogy nem volt olyna vészes? :)
15/20 A kérdező kommentje:
30. km után már laza voltam addig kicsit feszengtem :D bekapcsoltam egy kis zenét és mentem :D jó volt :D majd 4 kor megyek vissza :D
2019. okt. 17. 10:46
16/20 anonim válasza:
Azért óvatosan azzal a lazulással! :-D Én akkor koccantam amikor már nagyon bíztam magamban.
17/20 eddiboy válasza:
Egy idő után rutin lesz, nyugodtan hallgass zenét vagy bármit, ha hogy ne unatkozz. Viszont a lényeg, ahogy a régi mozdonyokon ku is van írva: "szemed a pályán legyen", ha bármi történik, be tudj avatkozni.
18/20 A kérdező kommentje:
Epsegben hazaertem tegnap :D
2019. okt. 18. 05:05
19/20 anonim válasza:
Nekem 10 hónapos a jogsim és nem félek egyáltalán, szeretek vezetni :) Minden nap egyedül megyek az egyetemre ami kb. fél órás út, meg haza. Az első hosszabb utamra júniusban mentem akkor fél éves jogsival Bükfürdőre, ami kb. 100 km és nagyon élveztem, nem féltem egyáltalán :D Második hosszabb utam augusztusban volt, akkor Ausztriába mentem :)
20/20 A kérdező kommentje:
Holnap is megyek asszonyekkal badacsonyban :D 150km kb belejovok a vegen
2019. okt. 18. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!