Mit mondjak a szüleimnek?
Mivel szülők,ezáltal féltik az ő kicsi fiukat!Ezzel sokat nem tudsz kezdeni!Párom szintén motorfan-igaz,már36éves,de annyi balesete volt,és olyan szintem őrült,hogy nem engedem,hogy motort vegyen-és az anyukája sem!
Viszont a szüleidnek tudniuk kéne,ha valamit tiltanak,egy tini annál jobban akarja!!Mondd meg nekik,hogy tiszteletre méltó,hogy először jogsit akarsz,és csak utána motort!Ezzel nem mindenki van igy!Örüljenek,hogy ilyen korrekt gyerekük van!
Egy cipőben járunk,csak én még ráadásul lány vagyok.
De ne add fel,én se teszem :)
19:05-ös vagyok
Sztem lassan "adagold be" nekik,pl.lássák rajtad,hogy mennyire rajongsz a motorokért,beszélj előttük,nekik motorokról(pl.apuddal),mondd meg nekik,hogy te normálisan vezetnél,és mennyire elítéled a gyorshajtókat,ígérd meg,hogy figyelmesen fogsz motorozni.
Végső érv(én legalábbis ezt fogom mondani):motor nélkül mindig rossz kedvem lesz,szomorú leszek,ezt ugye nem akarjátok?
Sok sikert:)
:D Rossz kedvem van ha nem motorozhatok :D Na velem ez van...mintha már függő lennék :P nembírom ki ha 1héten 3-4x nem mehetek :$ minden pénzem benzinre + olajra megy el :$
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!