Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit mondjak a szüleimnek?

Mit mondjak a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Szeretnék motorra jogosítványt szerezni , ebből következőleg motort vezetni, de ezt a szüleim eléggé ellenzik... Még kis korú vagyok . Szeretném ha adnátok tanácsokat mit mondjak nekik ,mert amit eddig mondtam nem jött be
2010. júl. 14. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Amíg kiskorú vagy és ők vizetik addig bármit mondasz hiábavaló.Majd ha lesz saját kereseted akkor majd magadnak kifizeted.
2010. júl. 14. 17:02
 2/8 Beatrix17 ***** válasza:
100%

Mivel szülők,ezáltal féltik az ő kicsi fiukat!Ezzel sokat nem tudsz kezdeni!Párom szintén motorfan-igaz,már36éves,de annyi balesete volt,és olyan szintem őrült,hogy nem engedem,hogy motort vegyen-és az anyukája sem!

Viszont a szüleidnek tudniuk kéne,ha valamit tiltanak,egy tini annál jobban akarja!!Mondd meg nekik,hogy tiszteletre méltó,hogy először jogsit akarsz,és csak utána motort!Ezzel nem mindenki van igy!Örüljenek,hogy ilyen korrekt gyerekük van!

2010. júl. 14. 17:05
 3/8 A kérdező kommentje:
17:05: rendben :)
2010. júl. 14. 17:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Egy cipőben járunk,csak én még ráadásul lány vagyok.

De ne add fel,én se teszem :)

2010. júl. 14. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

19:05-ös vagyok

Sztem lassan "adagold be" nekik,pl.lássák rajtad,hogy mennyire rajongsz a motorokért,beszélj előttük,nekik motorokról(pl.apuddal),mondd meg nekik,hogy te normálisan vezetnél,és mennyire elítéled a gyorshajtókat,ígérd meg,hogy figyelmesen fogsz motorozni.

Végső érv(én legalábbis ezt fogom mondani):motor nélkül mindig rossz kedvem lesz,szomorú leszek,ezt ugye nem akarjátok?

Sok sikert:)

2010. júl. 14. 19:12
 6/8 A kérdező kommentje:
19:12 : WOW :O ezek jó érvek nagyon köszi :) Neked is sok sikert ^^
2010. júl. 14. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:
köszi :)
2010. júl. 14. 19:25
 8/8 anonim ***** válasza:

:D Rossz kedvem van ha nem motorozhatok :D Na velem ez van...mintha már függő lennék :P nembírom ki ha 1héten 3-4x nem mehetek :$ minden pénzem benzinre + olajra megy el :$

17F

2010. júl. 15. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!