Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen érveket mondjak a...

KoviAti kérdése:

Milyen érveket mondjak a szüleimnek h kapjak tőlük Xbox 360 Slim 4gb-t?

Figyelt kérdés
Az van hogy van gépem elég ratyi 2002-ben kaptam, cod2nél nagyobb játékot nem visz. Van PlayStation2-m is de azzal keveset jáccok mert unalmas, nem köt le ös alig van rá játékom és azok is kakik, nem lehet online gamelni és a garika is... arról nem is beszélek. Szóval szeretnék kérni tőlük Xbox 360 Slim 4gb-t, de tudom azt fogják mondani hogy ott a gép meg a PlayStation2 amivel alig játszok. Milyen meggyőző érveket tudnék mondani? A válaszokat előre is kössz.
2011. aug. 16. 23:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk mutasd meg nekik a színjeles bizonyítványod.
2011. aug. 17. 00:04
 2/8 anonim válasza:

Kedves anyu apu!

egy nagy kocka vagyok. LÉgggggyszii! :D

amúgy nincs ötletem, de ha sikerül kisírni mondd meg h ment, mert én is szeretnék egyet , pedig csaj vagyok :D de tuti egész nap a tekkent nyomatnám :D

v a mortal vs dc universet. :D imádom a verekedős játékokat.

2011. aug. 17. 00:05
 3/8 Panda Péter ***** válasza:
miért nem mész ki a barátaiddal játszani? az már nem divat a 21. században?
2011. aug. 17. 00:09
 4/8 anonim ***** válasza:
A jó bizonyítvány jó kiindulási alap. De felmutathatsz bármi egyebet is, amit Te értél el önmagadtól, és amire büszke lehetsz, illetve ők is rád.
2011. aug. 17. 00:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Inkább szocializálódj, mint kockulj. Később majd antiszociális pszichopata leszel aki nem tud csajozni, meg semmi normális emberi kapcsolatot kialakítani. Ilyenekből lesznek a sorozatgyilkosok.
2011. aug. 17. 00:34
 6/8 A kérdező kommentje:
a jó bizonyítvány nem kilőve.. 8 éven ág színjeles voltam és ezt meg is követelik
2011. aug. 17. 07:11
 7/8 A kérdező kommentje:
kilőve* a nem kilőve helyett
2011. aug. 17. 07:12
 8/8 anonim válasza:
Mást nem tudsz, csak amit nekünk irtál. Esetleg csapd ki nekik az asztalra a pénzt amit a nyári diákmunkán gyűjtöttél és mondd meg hogy ennyivel be tudsz szállni. Ha látják hogy mennyi mindent megtettél érte nem fognak nemet mondani. Vagy még hozzá teheted a zsebpénzed amit megspóroltál. Sok sikert.
2011. aug. 17. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!