Xbox 360 Játék elronthatja?
Egy Flashelt xboxom van amin fut gond nélkül a red dead redemption a dead space 2 a dirt 3 és a vanquish meg a splatterhouse
a kérdésem annyi lenne hogy az xboxomat elronthatja egy olyan játék amit már nem "bír" a flash ?
(bár érdekes mód 2009 óta hozzá sincs nyulva) azóta már lementem egy faszihoz de az sokat hazudik és inkbáb itthiszek nektek
ő azt mondta hogy elronthatja a gépem de nemtudok nekinagyon hinni mivel 3 2011 es game is megy a gépen
PL most kiirnám a mortal kombat 9 et akkor nem történne semmi a géppel csak kidobna egy erroral? vagy tényleg elrontaná? ha eggyátalán eltudná rontani ?
mert szerintem a gépnek nincs szüksége 10 ezer forintért egy új flashre... miközbe jók a 2011 eleji játékok rá
Elvileg nem ronthatja el a flashet max nem játsza le mert nem bootol a cd!
a flasht egyedül az update(frissités) baszhatja el ha játékot frissiteni akarsz vagy multizni akarsz vele! sajnos arrol lekell mondani ha flashelt xbox360 ad van:)
Istenem imádlak köszönöm szépen : )
azért kérdeztem mert seholse találtam rá választ akkor megprobálom a batman-t meg a mortal kombatot : ) eddig nem nagyon akartam piszkálni de ha tényleg nem tesz benne kárt akkor ezigymarhajó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!