Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek?

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Mentek egyenesen az úton, 30-as tábla, szembesávban jön egy autó, mint az őrült. Az ő oldalán van egy parkoló autó, amit ki kell kerülnie. Látszik, hogy egyszerre fogtok odaérni, a szemből jövő nem is indexel, nem is lassít. Elengednétek-e?
2019. aug. 29. 19:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én ezúttal nem engedtem el. Sikerült is végül időben megállnia, de nagyon fel volt háborodva. Egyébként volt annyi hely, hogy nem frontálisan ütközünk, ha nem áll meg. Ha nem lett volna ennyi, akkor én is elengedtem volna. Barom módon előző, önjelölt versenyzőket sem szoktam sz0patni soha, de ilyen esetben, amikor a tähó parasztja már messziről látja, hogy jövök, tudja, hogy elsőbbséget kéne adnia csak szarik rá, akkor oldja meg ő a helyzetet.
2019. aug. 29. 22:46
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

11-es, oké, itt volt még ezek szerint hely, de azért gondold tovább, hogy ha mégis baleset van, akkor a rendőr, netán bíró harmadik kérdése a neved és a születési dátumod után az lesz, hogy mit tettél a baleset elkerülése érdekében. És akkor mondhatod àm, hogy “hàtizé, ő volt a hülye megmekkorabunkó” és persze, részben ő is felelős lesz - de te is! És ha épp ő húzta a rövidebbet és megsérült, még anyagi problémáid is lehetnek az egészből, ha talpraesettebb ügyvédet talál, mint te.

Fontos dolog az önérzet, fontos, hogy ne hagyja a társadalom eluralkodni a közveszélyes viselkedési formákat, de a balesetek tök értelmetlen dolgok, törekedjünk már az elkerülésükre akkor is, ha az előbbi érdekek sérülnek is valamelyest...

2019. aug. 30. 07:42
 13/14 anonim ***** válasza:
53%

mit kérdez ?? SEMMIT..

Tapasztalat..

Ahol lakom és dolgozom illetve a telephelyek között megyek pont ilyen.

Ha nem is naponta de hetente legalább 4-5x vészfékezésre kényszerítenek és heti 1x legalább a járdára való felugratásra.. Igen, mentem már 50el (annnyi a megengedett) a járdán !

És nem azért mentem, mert én szeretek a járdán menni vagy a padkáról való leugratás annyira vicces (bár elég jól átrepül rajta a kocsi) hanem azért, mert index minden nélkül kerüli a sávjában parkoló autókat. És ha jön valaki szemben akár busz is meg

2019. aug. 30. 08:33
 14/14 anonim ***** válasza:
53%

na véletlen elküldtem.. ha megy vele szemben akár busz is nem érdekli.

Igen volt hogy itt is megtoltam a másik kocsit.. Minden alkalommal rendőrt hívnak, mesélnek történeteket hogy pl siettek, vagy hölgyek előszeretettel a barátnőjükhöz sietnek. A rendőr odajön hozzám mutatom már jobb oldalt az útpadlán levő kukát is felborítottam sajnos a kocsi visszapattant a padkáról, vagy éppen nem akartam megölni a gyalogost aki a járdán sétál mert a másik autósnak speciális jogai vannak.. De nem kell sokáig magyarázni általában 1 mondattal szoktam lezárni a témát, de volt hogy meg se szólaltam csak a táblákra mutattam.

Semmi gondot nem csinált a kérdező, helyesen járt el. Nem az erőfitoktatása miatt, hanem azért, mert vannak szabályok. És igen, ahogy megállok a zebránál mégha ledudálnak is, ahogy beengedem a zipzár elv szerint az autókat, ahogy igyekszem a bedugult körforgalomban nem beállni keresztbe, ugyanúgy elvárom hogy ne kényszerítsen vészfékezésre, járdára ugratásra,csak azért mert úgy gondolja hogy ez a jog őt megilleti.

Nem. Nem illeti meg..

És leszarom a kocsiját, törjön össze. 70 éves apámat a kocsiból hajtogattam ki, orvoshoz ment, mert egy hölgy a körforgalomban körbenézés nélkül átment.. Ő hivatta ki a rendőrt, én is odamentem tudod mi volt az ok ami miatt belerongyolt apám autójába ?? MERT a barátnője előre ment és utol akarta érni. És visított hogy milyen jogon ment az öregem szabályosan a körforgalomban.

szóval lehet ezt fokozni, én nem fogok ezen kínlódni, ha kijön elém szabad akaratomból eldöntöm hogy mit áldozok fel.

2019. aug. 30. 08:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!