Ti mit tennétek?
Hiába fizet a biztosító, egy ilyen baleseten mindenképp buknék pénzt és szabadidőt is, arról nem is beszélve hogy nem jutotnék el az uticélomhoz, hanem egy roncs mellett vakarhatnám a fejem. És ez még csak az anyagi és időveszteség, személyi sérülésre nem tértem ki.
Úgy érzem, ennyit nem ér hogy az önérzetedet pátyolgasd/farokméretedet bizonyítsd/leckéztess, célszerű elengedni a gázt és szükség esetén minimálisan fékezni.
autó függő.. ha a rohangálós kocsimmal vagyok akkor belecsattanok, ha rendes autóval akkor nem.
volt hogy 1 év alatt több mint 6-7 balesetem volt amiben nem én voltam a hibás a kárfelmérő már úgy hívott hogy a szokásos helyen nézze meg a kocsit ?? a karosszériás is röhögött, előre be volt készítve 2-3 xenon fényszóró meg minden.. volt hogy hoztam el a kocsit a fényezőtől azt látom a másik sofőr a stop tábla ellenére megmutatja hogy ő menni akar, paffff :)
Annyiban rossz hogy néha jönnek szembe már készülök az irányított becsapódásra azt észreveszem, hoppá nem is a törős autóval vagyok na akkor gond van :)
Na pont az ilyen patkányokat kellene irtani az utakról, mint a 6-os.. ez az, hadd szálljon a forgács, ropogjanak a csontok, sírjanak a siratóasszonyok - csak hogy neki legyen igaza!
Nem, emberek, akármekkora paraszt a másik közlekedő, NEM sodorjuk veszélybe senkinek sem a testi épségét, vagyonàt - beleértve saját magunkat.
El kellene venni a jogosítványodat.
Ez nem igazság egyszerűen elegem lett. Elegem lett abból hogy megyek az úton egy parkolóból mint az állat kitolat a marha majd én elrantom a kormányt bele az árokba mert tél van és megcsuszik a kocsi O lelép nekem 300e Ft karom van.
Nem. Elég volt kitolat elem én nem rantom el a kormányt belevagodok
Nem ugratok fel a járdára összeverni a felnit hanem csattanok
És 1 év alatt 6-7 olyan alkalom van hogy nem tudod elkerülni a balesetet anélkül hogy magadnak okoznál kárt?
Vagy a rohangálóson van fék, a másikon nincs? Miért autófüggő?
Nem mondom hogy nincs olyan eset amikor csak úgy tudod elkerülni a balesetet hogy sérülést okozol az autódon, de ez nem évi 6-7 alkalom. Nekem 9 év alatt sem fordult elő, még megeshet de nem ennyiszer. Szóval tedd félre a siránkozást mert a te fejedben van a probléma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!