Nektek mennyi idő volt, míg eljutottatok a forgalmi vizsgáig?
December elsején kezdtem vezetni, márciud 23-án vizsgáztam.
Rutinpályán nem vezettem kimondottan (a városban nincs is 😂), másik városban volt a vizsga, ott volt tanpálya. Így mire oda kerültem a mi városunkban már vezettem forgalomban, plusz ugye a közúton is. 2 órát voltam ott, akkor "üresen" (bólyák voltak) tanultam meg parkolni. Mivel mindig abban a városban vezettem, ha nem ment a pedálkezelés, akkor visszavitt a tanpályára és a dombon begyakoroltatta velem a csúsztatott kuplungot.
49 órát vettem, az ötvenedik volt a vizsgaórám. Egyáltalán nem bánom, hogy ennyivel mentem vizsgázni. Több barátom is van, aki 30 órával ment el vizsgázni, de nem mernek vezetni, illetve nem minden útvonalat vállalnak be (pl. 2 sávos körforgalom). Ellenben velem, aki magabiztosan ül az autóban, mert rendesen megtanított mindenre az oktatóm a 49 óra alatt, így a "bonyolultabb" útvonalakat is bevállalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!