Hova kell eljárni és igényelni, hogy egy autóhoz két forgalmi engedély /eredeti és talán másolat/ legyen? Egy autót sokszor külön-külön használjuk a feleségemmel,
Nem lehet meg egyet kérni.
Azt esetleg meg lehet kérdezni a rendőrségnél, hogy közjegyzővel hitelesített másolatot elfogadnak-e.
Én nem tudom miért ekkora paraszt ebben a kategóriában egy két válaszoló.. Na mindegy.
Amúgy valós probléma,nálunk is előfordult már pl. hogy a párom elfelejtette kitenni a táskájából a forgalmit,nekem kellett volna az autó,és nem tudtam mit csinálni,mert nála volt a papír és dolgozott.Sajnos nekünk azt az infót mondták hogy nincs mód arra hogy két forgalmi legyen,úgyhogy igyekszünk jobban odafigyelni rá,hogy mindkettőnknek elérhető legyen,senki ne vigye el feleslegesen.
Tartsátok az autóban a forgalmit. A törzskönyv úgyis otthon van, anélkül nem lehet eladni az autót (ha ellopnák). Elintézni mi a huha? Okmányiroda, egy óra várakozás,öt perc ügyintézés, kész az új forgalmi.
Vagy a lakásban legyen egy helye, úgyis mindig otthonról mentek el vele. Az nem életszerű, hogy az egyik elmegy vele dolgozni, és a másik hozza haza.
Magyarországon hárommillió másik autótulajdonos megoldotta egy forgalmival, ti is meg fogjátok oldani, ennyi.
kulcsot+forgalmit ki kell rakni mikor hazaértek. a lakáskulccsal együtt.
ha meg nagyritkán előfordulhogy nem rakja ki az egyik, a másik megy a pótkulccsal. a véletlenszerű igazoltatás esélye úgyis közelít a 0-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!