Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nyúlós a V-fékem, hogy tudom...

Nyúlós a V-fékem, hogy tudom kiküszöbölni?

Figyelt kérdés
Cross kerékpáromon nyúlósnak éreztem a hátsó féket, ezért lecseréltem a fékpofákat jobb minőségűre. Mivel még ez után sem volt meg behúzáskor az a határozott stop (kb. koppanás) ami az első féknél megvan, ezért kicseréltem a bowdenházat és a bowdent is, de továbbra sincs egy határozott stop, a teljesen behúzott féket is tudom még tovább húzni. A féktestek szimmetrikusan és egyszerre mozognak, a fékpofák is szimmetrikusan érik a felnit. Valami tipp?

2019. aug. 2. 12:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Vfėk összes rugópálcáját old ki és feszítsd magad felé , emiatt erősebb lesz . A huzalt mindkét helyen a fėktesteken jól állítsd be . Finomabb hangolást a fékkarokon is végezz mint karok rugóerőin . Ezek utan ha nem fog jól vágj le a bowdenekből burkolatából 7 8 cm t .
2019. aug. 2. 13:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Erősek a rugók, nem azzal van a gond szerintem. A bowdenház is már a lehető legrövidebb nagyjából, ami a kormány kanyarodó képességét még nem akadályozza.
2019. aug. 2. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!