Mivel lehetne kiküszöbölni ezt a rezonálást?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Golf 3 1996 1.9 TDI 1Z autóról van szó és gondolom nem én vagyok az egyedüli ember, akinek az első ablakfűtésnél a műanyag berezonál. A másik az pedig a tetőablaknál az a műanyag, ami "kinyitódik", amikor el van húzva a tetőablak az aerodinamika miatt. Mikor nincs elhúzva az ablak, akkor ez a műanyag léc rezonál. Hogyan lehetne ezt kiküszöbölni? Egyik ismerősnek 99'-es passatja is berezonál elől az a műanyag az első ablakfűtésnél, ez valami VW betegség az öregebb típusoknál? Hogyan lehetne ezt kiküszöbölni? Köszönöm!2019. márc. 26. 20:15
1/3 anonim válasza:
Mondjuk inkább az hogy ilyen 5-700e km nél már szét koptak a műanyagok és mozognak egymáson.
2/3 A kérdező kommentje:
430 van benne kb., de a megoldás az ami engem igazán érdekelne. Köszönöm!
2019. márc. 26. 22:06
3/3 anonim válasza:
Nekem az előző (más típusú) autómon volt ilyen jelenség. Mikor ki lett kaparva belülről teljesen, akkor megszűnt a probléma (csak a vezetéshez szükséges dolgok maradtak meg benne). De ha odaragasztod őket akkor is megszűnik a rezonálás, hisz nem tudnak majd mozogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!