Biztosítók milyen kárt térítenek meg?
Figyelt kérdés
2 hete vettem egy autót kereskedésből. És mostanaban nagyon elkezdett füstölni azt mondták olajlehúzó gyűrűt kell cserélni benne+ tömítések stb ez kb +200 ezer ft-ba kerül. Esetleg a kereskedőt felelősség alá tudnám vonni, hogy elhallgatta ezt a nem kicsi hibát?2019. júl. 22. 18:47
1/3 anonim válasza:
Csak én nem értem mi köze ennek a biztosítóhoz?
Nagy valószínűséggel ezt buktad, az autót megtekintve megvetted. Lehet rugdosni a kereskedést de el fognak hajtani.
2/3 D. Brasco válasza:
Egy újabb teljesen kotta alak,aki azt hiszi a biztositast azert fizezi,meg eleve a kötelezo biztositas azert van,hogy az ő bármilyen komolyabb költséggel felmerűlő autós problémáit az kifizesse neki..........inkább magad vond felelősség alá,hogy hogy lehettel ennyire hülye hogy megvetted ezt a szemetet,tekintve hogy egy motor nem 2 hét alatt lesz olajlehúzó gyűrű problémás....füstölt az már akkor is mikor megvetted,csak gondolom át sem nézted vagy nézetted mit sóznak rád!Ugyhogy nyugodtan edd meg amit főztél....a kereskedő csak röhögni fog rajtad ha valamivel probalkozol nála.......
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves utolso ez az elso autom ugy mond. A kereskedovel felvettem ujra a kapcsolatot es szepen kiperkálta a javitasi koltsegeket. 3 ezres fordulat felett kezd fustolni halvany keken hidegen egyaltalan nem es melegen sem mindig.
Szoval hogy a budos q*va anyukádba láttam volna ezt egy kis próba körön?
2019. júl. 23. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!