Mi alapján számolják az autó teljesítményét a biztosítók ha 3 motor van a járműben? Opel Ampera
Figyelt kérdés
2012-es opel amperáról van szó. Van benne kettő elektromos motor és egy benzines generátor (ami ha jól tudom 100kmph felett közvetlen is hajtja a kerekeket)
fő elekromos motor:111kw
másodlagos elektromos motor:55kw
generátor és harmadlagod benzines motor:63kw
Ezek összeadva 229KW osak. Mindet beleszámolják?
Bárki aki tudja vagy netán van is ilyenre biztosítása?
2018. jan. 5. 15:13
1/4 anonim válasza:
Forgalmi engedélyben mi szerepel?
2/4 A kérdező kommentje:
Vásárlás előtt vagyok még és a hirdetők is írják össze vissza.
2018. jan. 5. 15:22
3/4 anonim válasza:
Hibrid Toyota esetén a forgalmi engedélyben szereplő teljesítmény adatot vették figyelembe, és (nem tudom mindegyik társaságnál van e ilyen), emissziós kedvezmény is volt a kötelező biztosítás díjszámításánál.
4/4 anonim válasza:
ami a forgalmiban van. ez elvileg a legnagyobb teljesítményű munkapont. ansima összeadás valószínűleg nem áll meg.
pláne ha a benzinmotor csak akkut tölt (soros hibrid)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!