Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ebben az esetben csak én...

Ebben az esetben csak én voltam vétkes?

Figyelt kérdés
Tegnap figyelmetlenségből behajtottam egy 2sávos egyirányú utcába. Idegen városban voltam, és későn vettem észre a táblát. Mivel alig 200méterre volt a következő kereszteződés, úgy döntöttem, hogy nem fordulok meg, hanem óvatosan továbbmegyek. A szabályosan szemből közlekedő autóknak megállással elsőbbséget adtam, de egyszercsak jött egy öreg Opel, és amint meglátott szándékosan nekem jött. Egyértelműen gyorsított, és attért az én sávomra. A történteket nem lehet balesetnek nevezni, mert biztos vagyok benne, hogy szándékosan csinálta. Jól emlékszem a vezető arcára ütközés előtt. Láttam rajta, hogy becélzott, és már felkészült az utkozesre. Szerencsére személyi sérülés nem történt, de egyik autó sem tudott tovább menni. A swiftemnek kitort a kereke, az övére pedig rahajlott a sárvédő. Az "erkölcsös" úri ember ki akarta hívni a rendőrséget, de végül abban gyeztünk meg, hogy fizetek neki 300ezer forintot 25éves Opel javitasara, plusz 10ezret az autómentésért. Végül megbántam ezt a paktumot, mert az autója kb fele annyit ér, csak attól féltem hogy emiatt bevonják a jogsimat. Szerintetek helyesen cselekedtem?

2019. jan. 27. 06:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Álló autó nem tud kárt okozni.

Rendőrt kellett volna hívnod.

2019. jan. 29. 16:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyetértek!

Álló autóval nem lehet balesetet okozni!

2019. jan. 30. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!