Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ha más biztosításával történt...

Ha más biztosításával történt balesetem azt az én új biztosításomba bele kell írni?

Figyelt kérdés

Olyan kérdésem lenne, hogy nyáron volt egy balesetem amit 50-50 %-ra bíráltak el. A biztosítás nem az én nevemen volt, de én vezettem.

Most kötnék egy biztosítást a saját nevemre, eddig nem volt. Be kell írjam, hogy okoztam balesetet az elmúlt évben vagy nem?

Ugye okoztam, de nem saját névre szóló biztosítással, úgyhogy azt az ügyet a másik személyre kötött biztosítás rendezte

2018. dec. 7. 07:55
 1/2 egySanyi ***** válasza:
Szerintem nem kell beírni, mert azt a káreseményt nem a te nevedre írták, igazából ezek a kgfb-k alap esetben autókhoz kötődnek és nem személyekhez. Pár éve nekem is volt hasonló dolgom, bátyám vezette a nevemen lévő kocsit és koccant. Bele lett írva ő is a történetbe, de végül az én biztosításom kapta a büntető malust.
2018. dec. 7. 08:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Ja én is így gondolom, köszi a választ!
2018. dec. 7. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!