Eladó autóm lejárt biztosításával mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt már érdeklődő az autóra, reméltük hamar megveszik. 2 hete lejárt a biztosítás, jött az új csekk. Úgy tudom, ha elkel új biztosítást kötnek. Szóval ha befizetem a 25ezres csekket és jövőhéten esetleg elkel, akkor bukok jó nagyot. Nem használom lejárt biztosítással az autót. Mit tegyek?2017. márc. 17. 10:06
1/4 anonim válasza:
Nem buksz.
A biztosítóhoz beviszed az adásvételit, felmondod a biztosítást érdekmúlás miatt és visszautalják a feleslegesen befizetett összeget.
Nekem is így volt. Februárban volt a fordulóm és március végén adtam el az autót.
2/4 Koplárovics Béci válasza:
Ha elkel a jövőhéten, akkor a biztosítási díj nagy részét visszakapod, nem veszik el. Ha viszont az adott időszakra nem lesz érvényes, befizetett biztosításod, akkor a következő autód biztosítását úgy kezded majd, hogy erre az autóra is kifizeted a fedezetlenségi díjat, ami az autótól függően napi(!) 1000Ft is lehet (és mindegy, hogy két hét múlva vagy 20 év múlva veszel újra autót).
3/4 anonim válasza:
"Szóval ha befizetem a 25ezres csekket és jövőhéten esetleg elkel, akkor bukok jó nagyot"
Ezt honnan szedted?foleg mivel az igazsag az amit elottem mar leirtak
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az első két válaszolónak!
2017. márc. 17. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!