Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Suzuki drz e típusú motort le...

Suzuki drz e típusú motort le lehet papírositani?

Figyelt kérdés

Ha én megveszek egy drz 400 e (enduro) motort, papírok nélkül.. Le tudom úgy papírositani, hogy tudjam közúton és terepen is használni?

Supermoto és cross kérekszett van mellé, de csak a Supermoto kerekeket használhatom úton? Alkatrész eltérések terep és út között? Ami esetleg nem felel meg útra, vagy bármi?

(lámpák, irányjelzők ugye alap kötelesség)

2018. nov. 13. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs hozzá se milyen dokument ,akkor szerinted mi alapján tudod igazolni az eredetét,származását?Ez döglött ló.És ha lopott akkor még orgazda is vagy.Csak valódi papírokkal szabad,lehet bármi féle járgányt venni.
2018. nov. 13. 17:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem úgy, hogy forgalmi papírok... Törzskönyv, kártya, adásvételi van
2018. nov. 13. 18:09
 3/7 A kérdező kommentje:

Értem úgy, hogy forgalmi papírok... Törzskönyv, kártya, adásvételi van

Csak a forgalomba helyezés

2018. nov. 13. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs szabály arra, hogy terep gumit nem használhatsz rendes úton, hisz ki az a hülye aki rendes úton koptatja a nem oda kitalált kereket. Mivel yan bütykös vagy hogy mondjam, jobban kopik betonon vagy aszfalton. Egyébként meg, ha nincsenek papírjai konkrétan semmilyen, én azt feltételezném hogy lopott. Rendszám nélküli lopott motort nem feltűnő használni, senki se tudja hogy loptad. Max a volt tulaj, de lefested azt szevasz. Ha ő is így használta papírok nélkül akkor nem tudja bizonyítani hogy az övé volt, stb stb.
2018. nov. 13. 19:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Nyilván csak addig használnám közúton míg ki érek a pályára..
2018. nov. 13. 19:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Viszont ha hosszabb távon mennek vele közúton akkor utcai gumi..
2018. nov. 13. 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Van pár lehetőség rá, de sok esetben drágább a leves mint a hús.

Mondom úgy, hogy egy párat már forgalomba helyeztettem.

Olcsóbban jársz, ha papiros drz-t veszel. SZÁMOLJ utána, és rájössz.

2018. nov. 14. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!