Hátulról belehajtottam egy régi suzuki swiftbe. Létezik hogy ilyen drága a javítása?
előfordulhat, ha sérült mondjuk a felfüggesztés is vagy a kipufogórendszer
meg nyilván számlával drágább
legközelebb hagyod, hogy a biztosítód intézze
Létezik. Ha sérelmezed, minden további nélkül küldenek egy részletes számlát munkalappal, anyaggal+áfa.
Szwiftem van, két évvel ezelőtt belémszálltak úgy lájtosan..a kárbecslő egy szép hosszú listát írt. A dupláját ajánlották fel kp-ben, mint neked. Ha nem fogadom el, akkor vihetem szervízbe, és velük egyezkednek.
Mivel minden nap kellett a kocsi, ezért a felajánlott pénzt elfogadtam, mert a szervíz hetekre vállalta.(karosszéria, lakatos, fényezés, stb)
A hátsó lökhárító mögött van valami sín, vagy mi, azt betolta rendesen...kívülről nem látható, csak ha lebontják a lököst. Meg a kidörrentőt is hazavágta..
két pontot visszalépsz, oszt jónapot..
szerintem.
AZ ismerősöd hazudik, ennyire egyszerű.
EGy lökhárítő 28-30 000 Ft. Natúr, festetlen.
Lebontani a régit, színra fújni az újat, (fújás elemenként 15-20 000) felszerelni. Csak a szerelés több óra. Fotelfizikusok persze egy óra alatt megszerelik az egészet, de a valóság kicsit más.
Ha más is sérült (lámpabúra, lámpatest, kipufogó, stb... Simán felmehet ennyire. A szerelő sem azért dolgozik, hanem azért hogy nyeresége legyen a munkán.
Szóval ennek ennyi a reális ára.
Engem nem rég oldalról megnyomtak. "Csak" meghorpadt a hátsó ajtó, az első vége karcolódott, a hátsó iv megrogyott. Ajtó külső burkolat csere, hátsó sárvédő csere, lakatolás és fényezéási munkadíjjal együtt bő 2 kiló. Aki okozta elsőre legyintett, nem kell papír, kifizeti, ezt 20-ból meg lehetz csinálni.
Aztána lakatostól mentem vissza, hogy na akkr most gyorsan írjuk azt az A4-es kék-sárgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!