Mit tegyek / tehetek egy régi Suzuki Swifttel, amit már nem tudok levizsgáztatni?
1994-es, 60e ft lenne a motor javítási költsége, 190e ft pedig a karosszéria munka.
Mit tegyek? Ha leadom a rendszámát, utána mit tehetek az autóval? Eladhatom esetleg alkatrészenként, és ami marad azt meg eladom bárkinek? (MÉH, vasbegyűjtő, autószerelő, roncstelep)
Egy bontóba kell elvinni, ahol bontási igazolás ellenében (és ha olyan rossz állapotú, még neked kell fizetni) átveszik és utána az igazolással vonathatod ki a forgalomból.
Az már rég megszűnt, hogy meg tudod tartani a roncsautót
Így bizony. A rendszámot csak úgy tudod leadni, ha a kocsit leadod előtte egy bontóba.
Vagy hirdesd meg apró pénzért. Lehet, hogy egy autószerelő, vagy egy karosszériás megveszi a gyerekének olcsón, és megcsinálja.
Mi kerul 60ezerbe a motorfelujitason?
35ezerert hozzadvagnak egy jo bontott motort hozza..
Ahogy az elottem hozzaszolok irtak, ugy igaz. Csak es kizarolag bontasi igazolassal tudod veglegesen kivonatni a jarmuvet, amit az adott bonto allit ki.
Vagy meghirdeted 20-30ezerert, es megveszi valaki. Tobbet a bonto sem adna erte, es akkor meguszod az okmanyirodat meg a bonto keresest.
De, igen.
De hidd el, 20-at fognak erte adni.
Ha gondolod, irj privit es segitek az eladasban..:)
Azt hozzatennem, hogy jo par embernek van jo kapcsolata bontosokkal. Megveszik toled 20-30ezerert, cserebe kapsz bontasi igazolast.. En tisztaban vagyok ezeknek az autoknak az alkatresz araival.
Mociteto ha nincs romma rohadva 5-10e
Elso lokos indexekkel 10-15e
Lampak: 2-3e
Szelvedo kerettel ha nincs repedes 10e
Ajtok uresen 5e
sarvedok 3-5e
belso kilincsek 1000/db
komplett belso ha nincs lelakva 15-20e
valto ha nem recseg/kopog 15-20e
Lemezfelnik uresen 2500/db
Homlokfal 10e
Soroljam?
Tehat rengeteget kilehet belole arulni.. Es keveset mondtam az alkatreszek araira! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!