Suzuki swift 1.3 glx-nek mennyibe kerül kb az átiratása?
Sziasztok!
Nemsokára meglessz a jogositványom,most kezdtem el a gyakorlati vezetés oktatást.Most jött egy olyan lehetőség,hogy tudnék venni a szomszédból egy suzuki swift 1.3 glx-et friss műszakival normál állapotban,viszont az érdekelne,hogy mennyibe kerülne kb igy az átiratása?Sajnos pontos adatokat nemtudok lóerő,hengertérfogat,nem értek hozzá,és hogy jogositvány nélkül jelenleg mennyivel lenne drágább a fenntartása erre a max 2 hónapra?
Arra van a kalkulátor.
Abban mondjuk nem vagyok biztos, hogy két hónap múlva már lesz jogositványod, de az autó vásárlásnak nem feltétele a jogositvány.
Más kérdés, hogy érdemes-e fizetni a kötelező biztosítást, ha fél évig áll az autó.
Eredetiség vizsga 20 ezer körül van, ha az eladó nem intázte el, márpedig az ritka.
A kötelező biztositás meg minimum 20 körül van, de lehet 50ezer (kalkulátor)
És akkor még kellene költeni az autóra is, vezérlés csere, olaj csere, szükséges javitások...
Az, hogy mennyire drága egy autó, aklor derül ki, ha majd eladod, de még a Suzukira is kell költeni.
Kettes vagyok.
Igen, ennyi volt kb.
Vagyonszerzési illeték: 22.500 Ft
Új forgalmi engedély: 6.000 Ft
Törzskönyv: 6.000 Ft
Eredetvizsga: 17.000 Ft
Ezen felül jött még a biztosítás, ami ~30 000 Ft volt + hozzá az adó. Lehet "csak" 90 vagy 85 volt, őszintén hirtelen nem ugrik be, de jóval közelebb volt a 100 000-hez, mint az 50 000-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!