Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül egy Suzuki...

Mennyibe kerül egy Suzuki Swift átíratása?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy kevés fogyasztású,olcsó fentartású.megbizható első autót ezért gondoltam veszek egy Swiftet.Mindenre a keret 250-300FT.Azért gondoltam erre a típusra mert ezért a pénzért papírmunkával eggyüt ez tűnik jó választásnak.

2017. szept. 26. 09:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Töltsd ki a kiszemelt kocsi adataival:

[link]

2017. szept. 26. 10:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Kb 50 rongy. Biztosítást még aznap kösd meg, mert fedezetlenségi díjat számolnak fel, ha nem kötöd meg.
2017. szept. 26. 10:24
 3/5 anonim ***** válasza:

"Mindenre a keret 250-300" - ha ez igaz, még Swifthez sem lesz elég.

Vételár, kötelező biztositás, eredetiség vizsga ( mert általában a vevöre hárítja az eladó), átíratás, szervizelés... ahogy már írták, nézd meg kalkulátorokkal milyen fix kiadásokkal jár az autó, plusz olaj cserét vezérlés cserét illene csináltatni, de akkor miből veszed meg sz autót?

2017. szept. 26. 10:37
 4/5 A kérdező kommentje:
180 körül vennem a swiftet+a papír munka ,szerintem bőven elég az olaj meg vezérlés csere meg rá 2 hétre meglenne oldva azt nem számolom bele amit addig megyek vele 50 km nem tul számottevő ,engem csak a papír munka ára érdekelne
2017. szept. 26. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:

180-ért sem lehet igen talalni regi Swiftet jo allapotban... 300-350 korul vannak, ami azert jo allapotu is.

Ha nem melosautonak szeretned, hanem meg parevig megtartani, az elso a motorolaj,vezerles csere, alvaz es uregvedelem. -> ez kb 50-55-bol ki is jon ha korrekt a szerelo. De 180-ert szerintem olyan van, amit kell lakatolni is, de ne legyen igazam.

2017. szept. 28. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!