Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Otthon maradt az autom uzemkep...

Rekakardon kérdése:

Otthon maradt az autom uzemkeptelen, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Udv! Kulfoldon dolgozom nem tul regota, es az autom otthon maradt. Beinditani meg belehet de elindulni nem tud. A problema az hogy a hazat ahol hagytam eladtak a szuleim es elkene Vinni onnan de innen nem tudok intezni semmi Papirt, haza utazni meg a Magyar ugy intezkedes hosszadalmassaga miatt nem tudok. Valakinek valami tippje van?

2017. szept. 23. 23:25
 1/7 Beviz Elek ***** válasza:
100%

Milyen messze kellene vinni? Esetleg egy tréleressel vitesd el a szüleidhez.

Vontatni lehet? Barátok akik elhúznák rövidtávon?

Mennyit ér a kocsi? Érdemes vele foglalkozni? Ha olyan, akkor add el bagópénzért.

2017. szept. 23. 23:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Mi köze a hazautazásnak a magyar ügyintézéshez?

Mellesleg egy ideiglenes kivonás kb. 10 perc az ocsmányirodában, és meghatalmazással is lehet ügyet intézni.

A szállítást is meg lehet szervezni a távolból.

2017. szept. 24. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Trélerezést javaslom én is. Ehhez kell a forgalmija az autónak. Remélhetőleg nem nálad van kint.

Merre van az országban a járgány?

2017. szept. 24. 22:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Kitoljátok a birtokról az út szélére, ahol nem zavar senkit és amikor jössz haza, akkor foglalkozol vele.
2017. szept. 24. 22:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Külföldön vagyok. Hiába vannak otthon a papírok (forgalmi/torzskonyv)nem tudom eladni mert nem tudok az okmanyirodaba bemenni....ugyanez a forgalomból való kivonás stb....vagyis gondolom. Hallottam időközben olyanról hogy elajandekozhatom es akkor nem kell okmanyirodaba mennem csak megírom h x személy nevére ajándékba adom ,aláírom haza küldöm es kész. A kocsi erteke ...passz.....jelen allapotaban en olyan 0-50000 közé tenném.
2017. szept. 24. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:

"nem tudom eladni mert nem tudok az okmanyirodaba bemenni.."

Az eladás miatt egyáltalán nem kell bemenned az okmányirodába! Ha feltétlenül le a karod jelenteni az eladást - ami nem kötelező - akkor megteszed ügyfélkapun keresztül, vagy megkéred rá valamelyik rokonodat.

A kivonást - mint már jeleztem - meghatalmazással is lehet intézni, ha már nincs 10 perced ha hazajössz.

A lényeg, hogy csak azt nem lehet amit nem akarsz. Úgy látom te is csak sírni tudsz, az helyett, hogy cselekednél!

:(

2017. szept. 25. 18:02
 7/7 Beviz Elek ***** válasza:

Meghatalmazással bárki elintézhet neked szinte bármit.

Eladhatja, kivonhatja a forgalomból, beadhatja bontóba, stb.

2017. szept. 26. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!