Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Lehet ennyi a biztosítás...

Lehet ennyi a biztosítás ennél az autónál?

Figyelt kérdés

A biztosítás.hu-n számoltam.

Éves/csekk alapu befizetessel.

Allianznál: 75840Ft 23 éves vagyok első autó.

A kocsi pedig egy bmw 525d 177le 2005.

Ez is lehetséges?

Volt nálam egyszer egy bér autó audi a8 2006-os akinek a nevén volt az 1966- ban született és 78 000 valamennyi volt a biztosítás..

Ha mondjuk megkötöm ezt,akkor minden évben egyszer ezt a 75840-et egyben be kell fizetni? Mennyi lehet akkor még a casco rá? Vagy a kötelező biztosítás és casco ugyan az?

Találtam itt valamit a cascoval kapcsolatban.

Allianznál 230 520Ft ezt elsoztom 12 hónappal ami 19210Ft ezt fizetem havonta?

Teljesítmény adó: 24050Ft ezt vagy befizetem egybe vagy 2x12025Ft?

Olcsobb is mint a320d re 2006-os évjárattal igaz,hogy nem sokkal az 27 600.

Ami erint minden hónapban az a casco + üzemanyag , esetleg valami javittatás?

Ezek az összegek reálisak 23 évesen elso autóval?

Ha azt mondom,hogy ezeket bevállalom,gond és aggodalom nelkül,valamint a kocsi árát kifizetem egyben,lesz még igazán mitol tartanom?

2017. júl. 25. 21:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
GFB arra való ha kárt okozol, legyen miből téríteni. Azért kötelező. Sok mindentől függ, ha első akkor még A00, évente csökken az ára ha balesetmentes. Casco az minden kárra fizet, meg lopásra, azért olyan sok. 230E-t kicsit sokallom, nemrég néztem hasonlóra pont, kevesebbet számolt.
2017. júl. 25. 21:38
 2/2 anonim ***** válasza:

a biztosítások függnek nyilván a korodtól, a jogsiszerzés idejétől, az autó adataitól, lakhelytől. casco úgyszintén.

szerintem a kötelező az reális lehet egy 177 le-s autónál 23 évesen, mert a biztosító egyből a legrosszabbat feltételezi, hogy te nem tudod majd uralni az erős autót, állatkodsz vele, balesetveszélyesen fogsz majd közlekedni stb.

az én autóm csak 116, így lett 40ezer az éves, nekem is első autó.

2017. júl. 25. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!