Elvileg nem megkötött kötelező biztosítás a baleset időpontjában?
2016 május 14.-én kötöttem először biztosítást a Simson kismotoromra, amivel szeptemberben balesetet okoztam. Kb 1 hónapja jött a levél a MABISZtól, hogy nem találják a biztosítást a motorra, ha nem volt biztosításom, fizessem ki a vétlen fél kárát(97 ezer ft), az adatokban a káresemény helyének Budapest volt feltüntetve, holott Győrben történt. Elküldtem nekik a csekk és a kötvény másolatát, megköszönték, majd továbbítják a biztosítónak. Ma jött a levél a vétlen fél biztosítójától, hogy legyek kedves kiperkálni a mostmár valami csoda folytán majdnem 300ezer forintos kárt, mert nem volt kötelezőm abban az időszakban....valaki esetleg tudna ebben eligazítást adni?
Köszönöm
Hol kötötted? Alkusznál? Melyiknél?
Melyik biztosító?
Van rendes, valódi, igazi kötvényed? Van csekked is befizetve?
Akkor hívd fel őket, hogy te leszarod, neked van kötvényed, oldják meg.
A biztosítás tuti okés? Nem mondták fel menet közben? Nem szüntették meg valami okból (pl mert valótlan adatokat adtál meg vagy ilyesmi)
Itt valami nem életszerű..
Ha volt biztosításod akkor nem játssza meg a biztosító hogy nemvolt..
Egyébként sem 'találjuk nemtaláljuk'elven működik a történet,számtalan helyen benne van az adatbázisban.
Már ha bennevan..-remélem érzed az iróniát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!